.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tulppaanistudiossa kirpakassa tuulessa


Valon kuulaus


Kirpakka tuulen puhallus


Kaikki eivät irtaudu vieläkään


Kauneus haalistuu niin hitaasti hiipuen


Kaunis on hetki
 tunnen sen 

Se on sittenkin ikuinen


Kaunis sää houkutti minut kuvausstudiooni ulkosalle. Kirpakka tuuli, lintujen laulu jossain kaukaisuudessa ja kuulas valo illan hitaasti hämärtyessä. Kaikki kohdallaan, kun tulppaanit olivat yhä unohtuneina maljakossaan ilman vettä. Kaunista, niin paljon on kaunista ympärillämme.

4 kommenttia:

 1. Kuvasarjan nimi voisi olla vaikka Luopuminen...

  VastaaPoista
 2. Karussa ja kuolleessa on siloiteltu kauneus riisuuntunut pois.

  Harmaa kuvasarja puhuttaa kauniisti.

  Blogissani on sinulle jotain mukaan viemistä!
  Käy kurkkaamassa
  http://munsunmeitin.blogspot.com/2012/03/one-lovely.html

  VastaaPoista
 3. Kuvasarjasi tuo mieleeni anoppini, joka on nyt 95-vuotias. Tänä vuonna on alkanut näkyä kuvaamasi luopuminen ja irtautuminen.
  Ulkostudiosi on hieno!
  Jätin sähköpostiosoitteen bloggaukseen, missä kyselin kirjasta.

  VastaaPoista
 4. Leena, olet oikeassa. Luonnossa on paljon luonnollista, rauhaisaa luopumista. Toki myös toisenlaista kuten tv:n luonto-ohjelmissa, kun leijona pyydystää ravintoaan...en tahtoisi tietää siitä mitään, mutta ilmeisesti se kuuluu asiaan tässä maailmassa.

  Matonkude, kiitos, keksinkin jokin aika sitten, että kerään tunnustukset talteen ja linkitän blogiisi tuolta marginaalista samalla. Poikkean noutamaan ihan kohta :)

  Uuna, olin reilu viikko sitten yli 90-vuotiaan mummani hautajaisissa ja hautajaisten iltana syntyi ensimmäinen tulppaanipostaus, jossa kuihtuvia tulppaaneja. Luulen, että käsittelin kokemaani kuvien ja tekstien kautta ja teen sitä edelleen monella tasolla. Kaupassa tapaan työssäni toisinaan iäkkäitä asiakkaita ostoksilla ja he saavat minut liikuttumaan, tulen kiitolliseksi ja onnelliseksi siitä, että jotkut voivat elää hienon todella pitkän elämän.

  Ulkostudioni tulee olemaan vauhdissa ja esillä tulevana kesänä, olen innoissani, minulla on siitä kerrottavaakin, mutta en voi tehdä sitä ihan vielä :)

  VastaaPoista