.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Ikuinen viisaus - Kiedo käsivartesi puun ympärille


Eternal Wisdom

Ikuinen Viisaus


Puut ovat juurillaan vahvasti kiinnittyneinä maaperään, joten ne viestivät siitä miten tärkeää on rakentaa vahva perusta ja antaa asioille aikaa. Mikään ei synny hetkessä. Puut kurottavat oksansa kohti taivasta satoi tai paistoi. Puissa elämän energia virtaa vahvana. Kiedo käsivartesi puun ympärille, tunne miten se on yhtä taivaan ja maan kanssa.

Kaikki 20 erilaista I do Africa - Tahdon Afrikka voimakorttia merkityksineen löydät Voimakortit & voimatuotteet blogista. Voimakortteja voit tilata Runotalon nettikaupasta.

2 kommenttia:

 1. Olen tainnut tulla vanhaksi kun puun halailu ei enää kuulosta naiivilta hippien hommalta :) Opiskellessani taidelukiossa, en voinut sietää sitä yliboheemia ilmapiiriä ja "puunhalailu"-meininkiä--ehkä sitä tuli kerralla vaan liikaa mikä aiheutti vastareaktion :D Mutta nyt luin tekstisi ihan liikuttuneena ja aloin miettiä missä olisi lähin metsä ja halattavia puita.

  Olen kyllä aina arvostanut luontoa, sen hiljaista, tasapainoista ja kärsivällistä eloa. Luonnossa kaikki tapahtuu omalla painollaan omien lakien mukaan, eikä ihmisellä ole niihin lakeihin puuttuminen. On valtavan hienoa, että on vielä olemassa jotain, johon ihminen ei pysty vaikuttamaan.

  On mieletöntä ajatella, että jotkut puut ovat todella eläneet jopa sata vuotta. Joskus mietiskelen, miten paljon ne ovat nähneet maailmanmenoa ja muutoksia ihmisiä ja eläimiä, surua, iloa, myrskyjä ja hellepäiviä. Ja kaiken keskellä puu vaan kestää ja kohoaa ylöspäin taivasta kohti. Siinäpä esimerkki meillekin, ihmisille, jotka murrumme ja muserrumme paineen alla, emmekä muista, että kaikki tapahtuu syystä ja että olemme osa luontoa ja sen ikuista kiertoa.

  Kiitos tästä. Lähdenkin nyt hyvillä mielen pitämään esitelmää koululle :> Tosin en puista, mutta asioista ihan muista. Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Maria, onpa hyvä jos puunhalailu alkoi innostaa, luulen, että ne puut tarvitsevat meidän ihmisten halauksia myös :)

  Luonto saa minut hiljaiseksi, usein itkemään liikutuksesta ja myös nauramaan sydämestä asti.

  Todella on hyvä muistaa, että kaikki tapahtuu syystä. Helpottaa, kun hyväksyy asiat sellaisena kuin ne ovat, kaikella on aikansa ja tarkoituksensa.

  Hyvä mielesi varmasti välittyi eteenpäinkin ja se on hyvä juttu! Iloista ja kepeää viikon jatkoa sinulle Maria ja kiitos taas tästä ajatustenvaihdosta.

  VastaaPoista