.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Runotalon lauantain kuulumisiaUudet Makasutu voimakortit odottavat kuvausinspiraatiota. Kuvausstudioni on täysin lumen peitossa, joten on kuvattava sisällä. Rakastan kuvata ulkona luonnonvalossa. Sisällä talossa on paljon vaikeampaa löytää mieluisiani kuvauspaikkoja. Yritän huomenna uudelleen, sillä tarkoitus olisi saada kortit nettikauppaan myyntiin.


Ostin eilen Runotalolle ompelukoneen. Ihan peruskoneen, sellaisen edullisen version. Sillä saan viimeisteltyä voimakorttien ympärille tulevat kangasliinaset. Olen viimeksi ommellut teinityttönä vaatteita itselleni siskoni kanssa. Ihan hassua kokeilla pitkästä aikaa ommella koneella.Postissa minua odotti kasa inspiraatiokirjoja. Savenvalajan käsikirjaa on mukava selailla. Palaan muistoihin, aikaan jolloin käteni vaivasivat savea joka päivä. Kaipaan luovuuden hetkiä. Aion löytää itselleni aikaa nauttia luovuudesta.

Varasin eilen Runotalolle paikan Äitimaa messuille. Ne ovat Tampereella 30.3. - 1.4. Toivon, että tapaan siellä ihmisiä, jotka seuraavat tätä blogiani tai ovat kiinnostuneita voimakorteista. Kerron myöhemmin lisää messusuunnitelmistani.

Kevät tuntuu nyt etenevän niin vauhdikkaasti. Joudun hymyilemään jatkuvasti kun katselen ulos. On niin ihana huomata, että yhä vaan on valoisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti