.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Toivon, että tulette kokemaan. Olette ihan mielettömän tervetulleita!


Hip hei, miten ihanaa!

Runotalon ihmeellinen kuvausstudio on taas avoinna. Ilma on sopivan lämmin työskennellä kameran kanssa, sormet eivät palele. Kaunis utuinen maisema verhoaa pihamaata ja portaat ovat paljastuneet lumen alta. Portaille on hyvä asetella vanha harmaa Runotalosta purettu kattolauta sopivasti vinoon ja pian viereen ilmestyy kimppu tulppaaneja. Olen ihaillut näitä tulppaaneja koko arkisen viikon maljakossa. Hitaasti ne ovat avautuneet ja valo on loistanut niiden kuulauden läpi. Olen saanut nauttia myös niiden hennosta tuoksusta aina ohi kulkiessani, kun vain olen muistanut pysähtyä niiden äärelle. Olen kiittänyt kauneudesta ja ilosta, jonka näiltä upeilta kukilta olen saanut.

Ah, miten olenkaan iloinen ja onnellinen, kun pääsen taas nauttimaan kuvausstudiostani. Siitä jonka kattona on sinitaivas ja lattiana äitimaa. Nyt vielä lumi peittää kuvausstudion lattiaa, mutta aivan kohta saan heittää kengät pois ja tuntea paljaan maan jalkojeni alla. Nyt innostun ja uppoudun täysin tulppaanien yksityiskohtiin. Keskustelumme jatkuu pitkään, meillä on paljon sanottavaa toisillemme. Syntyy yli 200 kuvaa. Tänään illalla laitan kauneimmat tänne. On kehittymässä uusi puutarhakierros, joka on aivan erilainen kuin yksikään aikaisemmista tekemistäni.

Toivon, että tulette kokemaan. Olette ihan mielettömän tervetulleita! Tulppaanien lumo on kutsuva.


2 kommenttia: