.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Aina tulee uusi päivä ja uudet mahdollisuudet


Näen elämän kauneudenElämän kauneus on sen kiertokulussa, joka toistuu säännöllisesti. Meille tulee aina uusi päivä ja uudet mahdollisuudet, koskaan ei ole liian myöhäistä.


Kortteja voit tilata Runotalon nettikaupasta.


6 kommenttia:

 1. Minustakin ajatus uudesta päivästä ja uudesta mahdollisuudesta on aina ollut mieluinen. Etenkin nyt vanhempana arvostan uutta aamua kovasti, vaikka en nyt niin vanha ole, että kuvittelisin lähteväni, mutta silti. Uusi aamu on aina lahja.

  VastaaPoista
 2. Katselin hienoja käsintehtyjä kirjoja ja luin myös mahdollisuudesta teettää kirja. Onko mahdollista antaa myös sivut, jotka kirjaan tulevat? Minulla on nimittäin tietokoneella tehtyjä päiväkirjoja ja haluaisin ne kauniinpaan muotoon.
  Olen juuri muokkaamassa niitä ja lisään kuvia taiteestani joukkoon, joten sivut eivät ole vielä valmiina, mutta kyselen alustavasti. Millainen paperi olisi parasta, jos ne sitoisi.

  VastaaPoista
 3. kaikkien kauniiden ajatusten ja ihmisten onnellisuutta ajattelevalle blogille, olen antanut tunnustuksen , jonka löydät sivultani, pieniä sanoja. Kiitos jälleen voimaa antavista lauseista ja kuvista

  VastaaPoista
 4. Uuna, kunpa aina aamuisin herätessä sen muistaisi. Oikeastaan jo nukkumaan mennessä voisi muistaa.

  Kirjoista: Äitini valmistaa kirjoja ja tapasin hänet tänään. Kerroin tiedustelustasi ja lupasin siirtää sen hänelle sähköpostiin. Katson jos löydän sähköpostiosoitteesi profiilisi kautta niin hän on suoraan yhteydessä sähköpostitse yksityiskohdista. Kyllä on mahdollista teettää suunnittelemasi kirja, näin ymmärsin.

  Aikatherine, suurkiitos tunnustuksesta. Lähden nyt heti sitä katsomaan :)

  VastaaPoista
 5. Sähköposti ei näy profiilissani, mutta voit antaa tämän sähköpostin:
  usvaluoto@gmail.com

  Ja muistuta vielä, että asialla ei ole kiirettä, koska työstän päiväkirjoja vasta uudelleen. Alustava tieto ja opastus olisi kyllä hyväksi.

  VastaaPoista
 6. Kiitos osoitteesta, siirrän sen nyt eteenpäin ja kopioin myös viestisi mukaan tiedoksi.

  VastaaPoista