.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Hyvänolon vinkki nro 3 - Aarrekartta ja kyky unelmoida


Ajattelen, että onnellisella ihmisellä on unelmia ja rohkeutta suunnistaa niitä kohti. Siksipä tänään haluan kertoa aarrekarttakursseistani, joita on myynnissä Runotalon nettikaupassa. Kaupassa on kahdenlaisia aarrekarttakursseja. Periaatteiltaan kumpikin kurssi on samanlainen, mutta toisessa toimitaan ryhmän kanssa ja toinen tehdään kotona sähköpostitse.

Aarrekarttakurssi auttaa selvittämään omia tavoitteita ja toteuttamaan niitä. Aarrekartta muistuttaa kuvien kautta siitä mikä on itselle tärkeää ja auttaa tekemään todellisuudessa valintoja ja päätöksiä, jotka johdattavat tavoitteiden suuntaan.Runotalon nettiaarrekarttakurssi maksaa 45€ ja kurssin voi suorittaa omaan tahtiin. Kurssi voi siis kestää muutamasta viikosta muutamaan vuoteen. Laitan aina uusia tehtäviä sähköpostitse sitä mukaan kun edelliset ovat valmiina. Tehtäviä on yhteensä 7 erilaista ja kurssin lopuksi pyydän vielä palautteen kurssista voidakseni kehittää kurssia edelleen paremmaksi. Olen tarvittaessa tukena sähköpostitse vastaamassa kysymyksiin. Tehtäviä ei lähetetä minulle vaan ne tehdään itseä varten ja niiden kautta edetään itsetuntemuksen tiellä kohti lopullista aarrekarttaa. Valmiissa aarrekartassa ovat toiveet ja unelmat toteutuneena.

Toinen vaihtoehto:

Aarrekarttakurssi torpalla Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä alkaa klo 10.00 lauantaina ja päättyy klo 18.00. Kurssin hintaan sisältyy mahdollisuus jäädä torpalle saunomaan ja yöpymään. Torpalle on Tampereelta n. tunnin ajomatka. Kurssia ei kannata järjestää kovin pienelle ryhmälle, joten kerralla olisi löydyttävä vähintään 6 osallistujaa. Maksimissaan voi olla 10 kurssilaista kerralla, että ehdin varmasti opastaa jokaista tarpeeksi. Torpalla kurssin aikana on useampi lyhyt meditaatiohetki ja jos sää sallii pääsee myös ulkoilemaan ja samalla selvittämään omia ajatuksia metsän hiljaisuudessa. Päivän päättyessä on aarrekartta valmiina kotiin vietäväksi. Ryhmässä saa usein paljon tukea ryhmän jäseniltä ja kuvien etsintä on mukavaa yhteistä tekemistä. Kurssi torpalla maksaa 95€/henkilö. Kurssille voi lähteä kaveri - tai jopa työporukallakin.


Tässä kurssin vaiheet

OSA 1 Tunnelmakartta

OSA 2 Tunnelmakartan analysointi

OSA 3 Mitä haluan ja mitä tarvitsen, lista100

OSA 4 Lista 100 analysointi

OSA 5 Aarrekartta

OSA 6 Ankkurointi solumuistiin

OSA 7 Ylläpito, palaute, päivitys


Aarrekarttakurssin voit aloittaa milloin tahansa. Saat sähköpostiisi tervetuloa-materiaalin ja ensimmäisen tehtävän, joka on tunnelmakarttasi laatiminen. Lisätietoa tunnelmakartasta ja aarrekartan tekemisestä löydät aarrekarttamaailmasta. Nettikauppaan pääset tästä.

Itselleni aarrekartta on ollut jo useita vuosia tapa selkeyttää omia tavoitteita. Koen, että olen päässyt monessa asiassa suuntaan, jonka tunnen omakseni. Tätä elämää tahdon elää ja kokea. Aarrekartta on varmasti myös yksi hyvä keino löytää itselleen hyvää oloa.

Voit tiedustella kursseista myös sähköpostitse sari@runotalo.net

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti