.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lähde kiireettömälle polulle MAKASUTU voimakorttien kautta


MAKASUTU voimakorteissa seikkailevat pieni paviaani ja hänen perheensä, ihastuttavat Mandina joen värikkäät linnut ja yhä syvemmälle ikiaikaiseen rauhaan kutsuvat pyhän metsän vihreät polut. Voit melkein kuulla tuulen suhinan, oksien ja kuivien lehtien rahinan sekä outojen lintujen äänet. Toivotan sinut tervetulleeksi rauhoittumaan ja hiljentymään. Toivon, että löydät tasapainon ja mielenrauhaa näiltä rentouttavan vihreän metsän monilta poluilta. Ole hyvä, lähde kiireettömälle polulle.


Nämä uudet voimakortit imestyivät tänään myyntiin Runotalon nettikauppaan. Ne ovat hieman erilaiset kuin aiemmat voimakorttini. Näissä on pyöristetyt kulmat. Näissä ei ole lainkaan tekstiä vaan kuvat saavat puhua omaa kieltään vapaasti.Jokaisen kortin takapinnassa on tämä puunrungon kuva. Aivan kuten pelikorteissa on yleensä samankaltaiset takapinnat. Pidän näistä korteista paljon. Ne tuntuvat hyvältä kädessä ja kuvissa on valtavasti vihreyttä. Odotan jo kovasti, että pääsen esittelemään näitä kortteja Äitimaamessuille.


Tässä on Auva, jolta ostin Gambiassa batiikkivärjätyn kankaan Makasutu korttien pakkauksia varten.

Tässä on kuva kankaasta. Kangas on iso ja kuviot vaihtelevat eri kohdissa paljonkin. En vielä tiedä toteutanko pakkauksen tästä kankaasta. Jos onnistuu hyvin niin sitten teen. Palaan varmasti asiaan.


Makasutu pakassa on mukana myös tällainen kansikortti. Kortissa lukee: Koe Makasutun pyhän metsän rentouttava vihreä rauha. Kaikkien korttien kuvat löytyvät Voimakortit & voimatuotteet blogista ja kortteja voi tilata nettikaupasta.

Tuntuu, että täällä Runotalossa riittää nyt tekemistä. Alkaa messuille valmistautuminen ja siemenet ovat vielä tilaamatta Hyötykasviyhdistykseltä. Yllättäen on jo maaliskuu ja esikasvatukset olisi aloitettava ajallaan. Kerron niistä myöhemmin lisää. Muutama muukin tekemätön asia on jonossa: Voimakorttikurssien ohjelman suunnittelu ja sen jälkeen markkinointi sekä dreija on edelleen uutuuttaan kiiltävänä odottamassa pikkuruuukkujen tekoa. Mukavaa kiirettä tämä tämmöinen tietysti on ja ihan itse aiheutettua. Täytyy varmaan laittaa ideat päästäni paperille tärkeysjärjestykseen. Sen teen nyt heti.

Tässä varmasti voisin nyt itse kokeilla Makasutu korttien tehoa. Voin ottaa pakan käteeni ja kulkea hetken hiljaisessa metsässä. Antaa kiireen mennä ohi. Mukavaa viikon alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti