.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Voimakorttien kehystäminen tauluiksi


Mihin sopisi taulu Kohtele itseäsi hellästi?
Entä Kuljen leikkien? Tai Myönteisyyden voima?


Mielessäni on ollut idea voimakorttien kehystämisestä tauluksi. Pikkukortteja voisi laittaa useamman samaan isompaan kehykseen ja isommista korteista saisi taulun jo yhdestäkin kortista. Tähän asti on helppoa, mutta kun mietin kehyksiä ja taustaa niin onkin vaikeampaa. Kysyin tänään luovan työkaverini ideoita ja hänellä olikin hyviä näkemyksiä. Keskustelimme näistä mustavalkoisista korteista. Taustalla voisi olla pellavakangas tai vanha harmaa puutausta. Puutaustaa voisi jäljitellä eri keinoin tai tehdä pitsikehyksen vanhan pitsinauhan läpi tuputtaen tai pitsillä painaen. Ehkä nettikauppaan tulee jossain vaiheessa kehystettyjä voimakortteja eli voimakorttitauluja. Niitä olisi kiva antaa lahjaksi tai viedä tuliaisiksi kukan sijaan. Tietenkin myyn myös pelkkiä voimakortteja niille, jotka osaavat itse askarrella sopivan kehyksen kortille.

Minua kiehtoisi etsiä kirpputoreilta vanhoja kehyksiä ja sovitella voimakortit niihin. Vanha peili voisi myös sopia tarkoitukseen. Nyt keksinkin millaisen voimakorttikollaasin teen itselleni Äitimaamessuja varten: Minulla on vanha kulunut samettikantinen pieni albumi. Kokeilen laittaa kortteja siihen. Albumi on löytö kirpputorilta ja siitä saivat alunperin alkunsa Runotalon ensimmäiset voimakirjat. Silloin ne olivat nimellä Pikku Enkelin kirjat ja ne olivat hyvin erilaisia kuin nykyiset kirjat.

Tänään olen näköjään yhtä aasinsiltaa koko nainen. Nyt keksin, että myös Voimakirjoihin voisi laittaa voimakortteja liimaten. Siis ainakin etusivulle tahtoisin jonkun tietyn kortin itselleni ja kirjan puolivälissä voisi olla toinen kortti ja lopussakin joku sopiva...Kevät saa minut aina hyvälle idearikkaalle tuulelle. Joudun hillitsemään ideoita. Täytyy laittaa niitä muistiin pimeän syksyn varalle.

Vielä kun keksin mihin kehyksiin Afrikka voimakortit sopisivat? Sitä en ihan heti keksikään. Olisiko taas kyseltävä ystävällisiltä luovilta työkavereilta apua, että pääsen alkuvauhtiin. Ehkä teen sen.

Ps. Tänään oli jossain sisustuslehdessä idea pikkutaulusta, joka oli valokatkaisijan yläpuolella. Hauska paikka myös voimakorteille. Makuuhuoneessa voisi olla joku kauniisiin uniin johdattava - minulle sopisi kortti Luon.

Voimakortteja voit tilata Runotalon nettikaupasta ja kuvat kaikista korteista löydät täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti