.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

RUNOTALON VOIMAKORTIT - mustavalkoinen puutarhaTässä alapuolella Mustavalkoinen Puutarha voimakortit vuodelta 2010 merkityksineen ja lopussa aiempia voimakorttipyyntöjä vastauksineen.


Kuten heinät taipuvat tuulessa ja myrskyssä on ihmisenkin hyvä joustaa, antaa periksi sen verran, että selviää helpommin. Joustaen moni asia sujuu paljon paremmin. Voi taipua, mutta ei tarvitse silti katketa. Hyväksyminen on sitä, että katsoo rehellisesti itseään. Kuva joka heijastuu itsestäni on totuudenmukainen ja hyväksyn sen kaikkine virheineen ja kokemuksineen. Hyväksymällä itseni minun on helpompi hyväksyä myös muut sellaisena kuin he ovat. Olen armollinen itselleni ja muille.

Mitä onnellisuus on? Se merkitsee eri ihmisille eri asioita. Kokoan elämäni onnea kuin poimisin kukkia polkuni varrelta. Voin valita mitä otan matkaani. Näkemällä asioiden ja tapahtumien hyvät puolet voin kasvattaa onnellisuuden kimppuani. Osa onnellisuuden aiheista saattaa muuttua kulkiessani, joten on hyvä poimia aina uusia onnellisuuden kukkia vaikka ihan pieniäkin niitä nähdessäni. Elämän kauneus on sen kiertokulussa, joka toistuu säännöllisesti. Meille tulee aina uusi päivä ja uudet mahdollisuudet, koskaan ei ole liian myöhäistä. Leikimme lapsina ja silloin osaamme sen hyvin. On hyvä elvyttää leikkimisen taitoa uudelleen, sillä sen kautta voi löytää oman sisäisen hymynsä ja vapauden tunteen, jotka puolestaan elvyttävät elämäniloa ja luovuutta.

Tunne tuuli kasvoillasi, koe sateen tuoksu ja auringon lämpö koko olemuksellasi. Pysähdy ja avaa kaikki aistisi. Ole hereillä. Tunne, miten olet arvokas osa luontoa ja miten kaikki kuuluu yhteen. Sinä et ole erillinen ja yksin, hengität yhdessä luonnon ja sitä kautta koko maailman kanssa.
Positiivinen elämänasenne on oma vahva päätös. Muutos negatiivisesta positiiviseksi ei tapahdu hetkessä, mutta se on mahdollista kun kiinnittää huomion omiin ajatuksiinsa. Myönteisyyden voima on valtavan vahva. Et vaikuta ainoastaan itseesi vaan kaikkiin lähimmäisiisi ja kohtaamiisi ihmisiin. Positiivisuus saa aikaan hyvän kierteen. Voit aloittaa kääntämällä kaikki itseesi kohdistuvat negatiiviset uskomukset vastakkaisiksi eli myönteisiksi. Heikkoudestakin voi löytää vahvuuden.Ajatusten voima on uskomaton. Voit jopa muuttaa menneisyyttäsi ajatustesi voimalla. Voit luoda itsellesi kauniita muistoja, jotka luovat vahvaa perustaa oman itsen hyväksynnälle. Muistele hyviä ja kauniita asioita ja poista kaikki muu mielesi tiedostoista. Toivomalla hyvää ja odottamalla iloisia, onnellisia tapahtumia alkaa elämäsi täyttyä niillä. Kuvassa on pesässä monta avautuvaa nuppua, ne kuvastavat mahdollisuuksiasi, joita on valtavasti. Uskalla toivoa, uskalla odottaa parasta mahdollista tapahtuvaksi. Älä luovuta, vaikka ei heti ensimmäisellä kerralla tärppäisi. Pysy toiveikkaana.

 Ole läsnä jokaisessa elämäsi hetkessä. Ole juuri tässä ja nyt, sillä tässä on hyvä olla. Hengitä syvään ja tunne miten olet elävä ja vahva. Sinussa virtaa elämänvoimaa. Käytä sitä kaikin mahdollisin tavoin ja nauti joka hetkestä. Älä katso taaksepäin, älä katso eteenpäin, katso tähän hetkeen ja tee siitä paras mahdollinen.
Vanhan kelottuneen puun voiman ja viisauden voi aistia. Aina ei ole sanoja, joilla kuvata ikiaikaista voimaa. Se on salaisuus, joka jokaisen on selvitettävä itse. Löydä oma sisäinen voimasi. Seiso vahvasti omilla jaloillasi ja kurkota koko voimallasi kohti korkeuksia. Nauti vahvuudestasi.Usko, että voit löytää niin löydät. Katso avoimin silmin ympärillesi ja näe kaikki mahdollisuutesi. Usko, että tie avautuu edessäsi, vaikka sitä ei vielä matkaan lähtiessäsi olisikaan. Luota elämään ja omiin mahdollisuuksiisi onnistua. Ole kärsivällinen ja avarakatseinen.
Annan itselleni anteeksi ja olen armollinen itseäni kohtaan. Itken suruni ja nauran iloni niinkuin luonnollista on. En rankaise itseäni vaatimalla kohtuuttomia vaan annan luvan olla inhimillinen. Jos epäonnistun niin tiedän, että sain arvokkaan oppimiskokemuksen, jonka avulla voin päästä eteenpäin. Pidän itsestäni sellaisena kuin olen enkä yritä muuttaa itseäni tai muita. Olen oman rakkauteni arvoinen ja tiedän, että minua rakastetaan.Voin luottaa siihen, että saan kaiken tarvitsemani. Oikeastaan en edes tarvitse kovin paljoa ollakseni onnellinen.
Tiedän, että voin luottaa lähimmäisiini ja heidän hyvään tahtoonsa. Teen myös itse parhaani, että kaikilla olisi hyvä olla.Olen rohkeasti oma itseni, sillä tiedän että silloin olen parhaimmillani. Rakastan itseäni ja siksi osaan rakastaa myös lähimmäisiäni. Olen kiitollinen mahdollisuudesta elää tätä elämääni täällä maailmassa.Kuuntelen sydämeni ääntä ja luotan omaan kykyyni nähdä mikä on itselleni milloinkin parhaaksi.
Luon rohkeasti itseni näköistä elämää. Teen asioita, jotka vilpittömästi haluan tehdä ja tartun tilaisuuksiin joita avautuu kohdalleni. Pidän kiinni oikeudestani olla onnellinen koko elämäni ajan. Olivat olosuhteet mitkä tahansa voin aina päättää nähdä valoisamman puolen ja luoda itselleni ja lähimmäisilleni rauhan.

*********************************************************************************

Voimakorteissa tärkein viesti on aina oman sisimmän viesti eli omat tuntemuksesi katsoessasi kuvaa.


MUSTAVALKOINEN PUUTARHA VOIMAKORTIT ovat poistuneet valikoimasta.

*********************************************************************************Ilmainen Voimakirje ilmestyy perjantaisin

voimakirje


58 kommenttia:

 1. luulen että juuri tähän hetkeen voimakortilla voisi olla minulle sanoma.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sallamari - hienoa, olet rohkeasti ensimmäinen <3

   Sain sinulle yllättäen 3 korttia ja tässä järjestyksessä:

   1. Voimaa
   2. Taipuessani olen vahva
   3. Elän hetki kerrallaan

   Toivon, että löydät sisimpäsi sanoman. Ole hyvä <3

   Poista
 2. Kiitos Sari näistä upeista sivuistasi! Ne ovat todella kauniit ja selkeät!!! Niistä sain valtavasti voimaa.
  Voisitko kuitenkin valita kortit minulle?
  Kiittäen, <3 Riitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta tästä mukavasta viestistä <3

   Pakastani valikoituivat sinulle seuraavat voimakortit:

   1. Uskon hyvään
   2. Olen oma itseni
   3. Elän hetki kerrallaan

   Ole hyvä ja valoisia päiviä sinulle <3

   Poista
 3. Hei
  Kiitollisena ottaisin vastaan minulle valitsemasi kortit.
  Ihanat sivut, sain paljon voimaa jo niistä!

  Lämmöllä,
  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari <3

   Tässä ovat sinun korttisi

   1. Näen elämän kauneuden
   2. Minulla on mitä tarvitsen
   3. Kohtelen itseäni hellästi

   Valoa päiviisi <3

   Poista
  2. Kiitos!
   Mistä tämä yhteys tulee?
   Valitsemasi kortit olivat vastaus juuri niihin kysymyksiin, joita pyörittelen mielessäni. Sain vahvistusta ja uutta ajateltavaa.

   Ihmeellistä!
   Hyvää päivää sinulle,

   Mari

   Poista
  3. Mari, ajattelen, että sisimpämme tietää vastaukset. Voimakortit auttavat luottamaan niihin vastauksiin joita sisimpämme meille kuiskii jatkuvasti. Kuten totesitkin, sait vahvistusta. Kaikki on niin itsestäänselvää ja yksinkertaista lopulta. On vain luotettava <3

   Kiitos sanoistasi, sain niistä voimaa ja vahvistusta itselleni ja RunoTalolle.

   Poista
 4. Kiitollisena tästä mahdollisuudesta rohkaistun pyytämään Sinua nostamaan pakastasi kortit juuri minulle, kiitos!
  Runotalon sivustolla on ilo pistäytyä pilvisenä, harmaanakin päivänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitollisena pyynnöstäsi nostan kortit sinulle.

   Tässä ovat voimakorttisi

   1. Taipuessani olen vahva
   2. Näen elämän kauneuden
   3. Voimaa

   Kiitos, että poikkesit ja tervetuloa taas uudelleen!

   Poista
 5. Satu kysyy....

  Olisiko siellä vastausta minulle, joka muutoksen tiellä astelee...saanko itselleni rauhan ja hyvät energiani käyttööni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satu, löysin tämän pyyntösi äsken roskapostikansiosta, en ymmärrä miten joutui sinne. Tässä nyt korttisi vaikka myöhässä. Ehkäpä poikkeat joskus täällä lukemassa:

   Sinulle tupsahti heti kolme korttia yhdessä nipussa:

   Luon, Kohtelen itseäni hellästi ja Uskon hyvään.

   Toivon, että tämä viesti tavoittaa sinut. Voimaa sinulle <3

   Poista
 6. Sari moikka :)
  Nostatko minullekin kortin <3
  Olisin nyt sen tarpeessa :)
  Kiitos terveisin Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, sain sinulle kaksi korttia: Tunnen tuulen ja Luon. Toivon, että löydät näistä voimaa luottaa omaan sisimpääsi <3 Kiitos sinulle <3

   Poista
 7. Haluan voimaa aikuiselle, onnellisesti naimisissa olevalle pojalleni, joka ei tahdo löytää oman alan työtään, suren sitä niin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pyynnöstäsi. Sain neljä korttia. Ensimmäisenä ja vahvimpana: Olen onnellinen, sen jälkeen nämä kolme, jotka ovat yhteydessä toisiinsa ja tässä järjestyksessä: Taipuessani olen vahva, Kuljen leikkien ja Toivon.

   Sydämessäni toivon lämpimästi, että näistä löytyisi viesti, joka vahvistaisi <3

   Poista
 8. Kiitokset voimaannuttavista sivuistasi, juuri niitä nyt tarvitsin omassa elämässäni, kaiken kiireen ja paineen keskellä. Voisinko saada myös voimakortit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä viestistäsi. Näiden julkaisu tulee sähköpostini kautta, että huomaan pyynnöt, joten siksi viestisi ei näkynyt tässä ennen hyväksyntääni.

   Sain sinulle 5 korttia. Ensimmäinen ja vahvin merkitykseltään sinulle on Hengitän. Sen jälkeen yhteydessä toisiinsa ovat nämä neljä ja tässä järjestyksessä: Uskon hyvään, Näen, Olen onnellinen ja Taipuessani olen vahva.

   Toivon, että löydät näistä itsellesi sopivaa voimaa <3

   Poista
  2. Millaiset voimakortit nostat minulle?

   Poista
  3. Kiitos kauniista ja voimaantuvista sivuista....millaiset kortit minulle nousee?

   Poista
  4. Hei Anonyymi ja Sylvi. Olette samassa ketjussa, joten vastaan tähän samaan ruutuun kumpaisellekin. En ole ihan varma oletko Anonyymi sama kuin tuossa alempana, mutta ehkä olet eri henkilö. Toivottavasti erotatte omat vastauksenne. Minun on pyydettävä jatkossa nimimerkkiä, että pysyn järjestyksessä :)

   Ensin Anonyymille kortit: Sain 3 korttia: Ensin tulivat nämä kaksi yhdessä: Sydämeni on oikeassa ja Muistelen, kolmantena tuli Tunnen tuulen. Toivon, että löydät korttien voiman ja viestin itsellesi. Kiitos pyynnöstäsi.

   Seuraavaksi Sylville: Sain neljä korttia kahden pareina: Ensin Tunnen tuulen ja Olen onnellinen, sitten Muistelen ja Kuljen leikkien. Toivon, että löydät näiden kautta oman voimasi ja kiitos, että jätit korttipyynnön.

   Toivottavasti löydätte nämä vastaukset, vaikka ovatkin nyt samassa ruudussa molemmat.

   Poista
 9. Kiitos, että saan taas pyytää sinulta voimautusta....se on nyt tarpeen minulle tässä hetkessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On iloni olla avuksi. Sain kolme korttia, joista jokainen tuli omalla vuorollaan peräkkäin. Tässä järjestyksessä:

   1. Uskon hyvään
   2. Tunnen tuulen
   3. Hengitän

   Toivon, että löydät näiden kautta oman sisäisen voimasi vahvuutta <3 Ole hyvä ja kiitos sinulle <3

   Poista
 10. Täällä Feeniks-lintu.
  nostatko minulle voimakortit.
  Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feeniks-lintu, miten mukavaa, että poikkesit tänne <3

   Sain sinulle kolme korttia kerralla, ensimmäinen oli päällimmäisenä:

   1. Hengitän
   2. Toivon
   3. Kuljen leikkien

   Ole hyvä, valoisia päiviä sinulle Feeniks <3


   Poista
 11. Hei Runotalon Sari !
  nyt on maanantai angsti päällä, ilman mitään syytä.. Aurinko paistaa silti tarvitsen jotain, mitä?
  Ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni, että vastaan myöhässä. (tekniikka ei toimi eli en saanut sähköpostiini tietoa kommentista...)

   Nyt otan korttipakan esiin ja odotapas hetkinen....

   Sain ensimmäiseksi kortiksesi Muistelen. Otan vielä toisenkin varmuuden vuoksi tätä selventämään...

   Nyt tuli lisäkortiksi Kuljen leikkien :)

   Toivottavasti näistä löytyy vastaukset sinulle <3

   Poista
 12. Hei Sari!

  Valitsetko minullekin voimakortin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni, että vastaus viipyi, sillä tieto kommentista ei tullut sähköpostiini kuten pitäisi vaan löysin sen ihan juuri.

   Toivottavasti vielä tulet takaisin katsomaan voimakorttisi.

   Ensimmäinen kortti on Toivon.
   Lisäksi sain kaksi korttia: Näen elämän kauneuden ja Sydämeni on oikeassa.

   Oikein hyvää kevättä ja tulevaa kesää sinulle!

   Poista
 13. Hei Sari!
  Nostaisitko minulle kortit, millaisen viestin sieltä saan omaan elämääni tällä hetkellä?
  Ihanaa kevättä Sinulle!
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne, kiitos voimakortti pyynnöstä.

   Hyvin sekeästi ja varmasti sain sinulle nämä kortit ja tässä järjestyksessä:

   1. Kuljen leikkien
   2. Hyväksyn
   3. Taipuessani olen vahva

   Ole hyvä ja oikein ihanaa kevättä myös Sinulle Anne <3

   Poista
 14. Hei!
  Ihania kortteja, minuakin kiinnostaisi mitä kortit minulle kertovat!
  Aurinkoista kevättä!
  T. Eräs toinen Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoitteluni viiveestä, kommenttisi löytyi vasta tänään blogini hallinnasta.

   Tässä ovat voimakorttisi: (jotka valikoituivat helposti ja nopeasti)

   1. Tunnen tuulen
   2. Luon
   3. Hyväksyn

   Aurinkoisia keväisiä tuulia luoksesi <3

   Poista
 15. Hei!
  Tosi ihania ja voimaa antavia runoja...
  Mitä kortit kertovat minulle?

  Ihanan aurinoista kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Sain korteiksesi seuraavat:

   1. Kohtelen itseäni hellästi
   2. Näen elämän kauneuden
   3. Elän hetki kerrallaan

   Samoin sinulle oikein paljon ihania keväisiä päiviä <3

   Poista
 16. Hei,
  Löysin sivusi sattumalta ja täytyy kiittää todella mahtavista sivuista! Niin paljon samanlaisia ajatuksia kuin itsellä ja tavoitteita joihin itsekin yritän pyrkiä. Runotalo on antanut minulle jo paljon, kiitos siitä. Voisitko nostaa minullekin kortin?
  Kiitokset etukäteen :)
  kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, olikin mukavaa huomata viestisi täällä vielä valvoessani ja illan hiljalleen hämärtyessä yöksi. Otankin heti voimakorttipakkani ja katson voimakortit sinulle oikein mielelläni. Kiitos vielä sanoistasi, jotka vahvistavat minua ja sitä kautta myös RunoTaloa :)

   Tässä voimakorttisi siinä järjestyksessä miten ne sain:

   1. Tunnen tuulen
   2. Taipuessani olen vahva
   3. Voimaa

   Toivon sinulle oikein hyvää kesää ja toivon, että poikkeat täällä toistekin :)

   Poista
 17. Puutarhasivuilla seikkailuni johti minut tähän kauniiseen ja puhuttelevaan blogiin.
  Uskon, että olet tuonut iloa ja lohdutusta monen ihmisen elämään.
  Toivon voimavarojesi riittävän edelleenkin ja onnellista alkukesää.

  Jospa minullekin voimakortit, kiitos!
  venla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista ja ystävällisistä sanoistasi. Tulin iloiseksi aamusella kun ehdin pikaisesti lukea viestisi ennen töihin lähtöä. Tiedätkö, että juuri tänään tarvitsin sanojasi erityisesti. Kiitos<3

   Katsoin äsken voimakorttisi ja ensimmäinen kortti tuli paljon edellä kahta seuraavaa, joten sen merkitys on vahvin.

   1. Toivon
   2. Taipuessani olen vahva
   3. Muistelen

   Toivon sinulle oikein hyvää kesää ja kaikkea hyvää muutenkin elämääsi. Kiitos voimakorttipyynnöstä :)

   Poista
 18. Hei ja kiitos ihanista sivuista ... näillä sivuilla on ihana rauhoittua ja hiljentyä.
  Jaksatko katsoa minulle voimakortin?

  Kaunista heinäkuuta,

  t. Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pyysit voimakorttia ja kiva kuulla, että pidät sivuista.

   Pakasta korttisi valikoituivat keveästi kuin tuulen henkäyksinä.

   1. Hengitän
   2. Myönteisyyden voima
   3. Uskon hyvään

   Toivon, että löydät näiden kautta omaa sisäistä voimaasi ja oikein ihanaa heinäkuuta sinulle <3

   Poista
 19. Hei, olisin kiitollinen kortista, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pyynnöstäsi. Tahdon lähettää sinulle valon ja keveyden ajatuksia.

   Tässä kortit, jotka valikoituivat sinulle:

   1. Taipuessani olen vahva
   2. Kohtelen itseäni hellästi
   3. Voimaa

   Toivon, että nämä olivat avuksi ja valoisaa kesän jatkoa sinulle <3

   Poista
 20. Aivan ihania! Miten hyvin sopiikin tuo mustavalkoisuus. Ja voimakorttia toivoisin, kiitos. t. Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että saan valita sinulle kortit...pikku hetki...

   Ensin sain kaksi korttia yhdessä: Tunnen Tuulen ja Toivon
   Kolmanneksi kortiksi valikoitui Löydän

   Toisinaan leikittelen ajatuksella, että kokeilisin tehdä nämä samat kortit värillisinä. Mustavalkoisuudessa on jotain tyylikästä ja sopivan pelkitettyä. Nautin itse juuri näistä mustavalkoisista eniten kaikista voimakorteistani.

   Mukavaa, että poikkesit täällä ja tervetuloa toistekin. Voimakortit ovat aina juuri siihen hetkeen missä juuri nyt olet <3

   Poista
 21. Syyskesän lämpöä sinulle, Sari!

  Jostain sivupolulta tänne eksyin tai minut johdatettiin,
  mutta niin ihanat sivusi ovat,
  että aika tuntui pysähtyvän ja
  luin ja luin.

  Sydämeni tunnisti niin paljon
  todeksi ja itselleni ajankohtaiseksi,
  että ei voi olla sattumaa, että tulin tänne!

  Kiitos! Palaan vielä myöhemmin.

  Saisinko voimakortin minäkin?

  Kittäen
  Heli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heli, olen iloinen, että polkusi johdatti tänne. Kiitos paljon ystävällisistä sanoistasi, joista saan paljon voimaa itselleni.

   Tuntui kuin voimakorttipakkani olisi tarvinnut hetken aikaa päättääkseen mitkä kortit valikoituisivat:

   Ensimmäinen on Muistelen ja hetki sen jälkeen peräkkäisesti tulivat Hyväksyn ja Hengitän.

   Toivon, että löydät voimaa itsellesi ja toivon, että vierailet toistekin. Kiitos sinulle, että jätit pyynnön ja mukavaa syksyn alkua!

   Poista
 22. Upeita ajatuksia ja herättävät miettimään <3 Saisinko kortin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna, huomasin tämän viestin vasta nyt, sillä oli jäänyt roskapostikansioon. Arvailen, että tämä on sama pyyntö kuin tuo seuraava, johon vastasin. Laitatko minulle tähän uuden pyynnön, jos et vielä ole saanut voimakorttiasi. Pahoitteluni, että tämä tekniikka aiheuttaa epäselvyyksiä välillä. Otan mielelläni voimakortteja kaikille niitä tahtoville :)

   Poista
 23. Hei, en tiedä tuliko lähettämäni pyyntö perille, saisinko voimakortin? Ihanat sivut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että pyysit voimakorttia ja mukavaa, että pidät sivuista :)

   Tässä ovat voimakorttisi siinä järjestyksessä kuin pakasta tupsahtivat:

   1. Elän hetki kerrallaan
   2. Löydän
   3. Näen elämän kauneuden

   Toivon sinulle oikein hyvää talven jatkoa ja toivottavasti poikkeat toistekin sivuilla <3

   Poista
 24. Rauha, levollisuus ja rakkaus huokuvat sivuistasi (-: Millainen energia saapuisi minulle?

  VastaaPoista
 25. Kiitos sanoistasi ja tästä korttipyynnöstäsi.

  Korttisi ilmestyivät pakastani helposti ja vahvasti hyvän energian saattelemina.

  1. Muistelen
  2. Tunnen tuulen
  3. ja 4. tupsahtivat samaan aikaan: päällimmäisenä: Elän hetki kerrallaan ja sen alla: Löydän.

  Toivotan sinulle hyvää joulun odotusta ja talven jatkoa :)

  VastaaPoista
 26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 27. Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina, mielelläni poimin sinulle voimakortin. Minulla on nykyään uusi voimakorttipakka, jossa on 60 erilaista korttia. Sain voimakortiksesi mustilanhortensian: Lämpö sydämestä sydämeen. Opastuksena on: Olet ihmeellinen, kaunis ja säteilevä. Tunnista oma valosi ja anna sen loistaa. Luo valoa ympärilläsi oleville.

   Voit tutustua kortin voimarunoon ja voimapuutarhaan tästä linkistä: http://runotalo.net/index.php/voimapuutarha/660-mustilanhortensia Toivottavasti linkki toimii. Jos ei toimi, Runotalon nettisivuilla www.runotalo.net on yläpalkissa voimapuutarha-linkki, joka johtaa voimapuutarhaan.

   Mukavaa kevään jatkoa ja kiitos, että sain poimia voimakortin sinulle :)

   Poista
 28. Hei Sari,
  olisi ihana jos poimisit minulle muutama voimakortti, kiitos etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos voimakorttipyynnöstä :) Sain voimakorteiksesi Rohtosuopayrtin: Olen turvassa, kaikki on hyvin, tunnen sen sydämessäni ja Ruusun: Näen ympärilleni.

   Kaikki kasvit ja lisää opastuksia sekä voimarunoja löydät runotalo.net sivuilta. Siellä on linkki voimapuutarha-sivulle, jossa on kaikki kasvit aakkosjärjestyksessä. Toivon, että ehdit poiketa siellä ♥

   Valoisaa marraskuuta :)

   Poista