.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 3. marraskuuta 2016

Runotalon Sarin kuvapäiväkirja lokakuu 2016


AARREKARTTAOPAS 

Lokakuun alussa tulostin Aarrekarttaoppaan ja taitoin sen A5-kokoiseksi vihkoseksi. Tästä kollaasista näkee miten paljon kuvia otin oppaasta voimapuutarhassa ja lopulta käytin vain muutamaa - tai tässä tapauksessa päädyin lopulta käyttämään ihan eri kuvaa >>



Opettelen facebook-mainontaa ja siellä tämä kuva toimii toistaiseksi parhaiten. Facebookin mainossäännöissä kielletään tekstit lähes kokonaan. Teksti kuvassa rajoittaa näkyvyyttä, vaikka maksan mainoksesta.



HELPPO VALOKUVAUSLAPANEN PAKKASKELILLE

En löytänyt mistään kuvaussormikkaitani, joten olin kuvauskierroksella normaaleilla tumpuilla (= lapaset). Oli hyvä onni, että oikean käden tumppu oli vähän rikki ja sain etusormeni näkyviin. Kuvien ottaminen sujui hyvin eikä sormia palellut - paitsi sitä yhtä etusormea...



VOIMAKORTTIEN TUPLAPAKKAUKSIA

Voimakirjeessä jo kerroinkin, että tarjousten tekeminen on minulle vaikeaa. Tunnen, että petän asiakkaani, joka on tilannut aiemmin, jos myöhemmin on sama tuote tarjouksella. Tuplapakkauksissa tätä ongelmaa ei kenties ole? Tällä hetkellä tuntuu, että taidan pysytellä tällaisissa tarjouksissa. Mutta sen olen huomannut, että mikään ei ole pysyvää - ainakaan minulla - aina mieli voi muuttua.



UUSI POLKU 2017 KALENTERI

Olen tosi tyytyväinen tähän uuteen POLKU 2017 kalenteriin ja kivasti on jo tullut tilauksiakin. Innolla odotan, että pääsen aloittamaan oman kalenterini joulukuun puolivälissä ja kulkemaan uutta vuotta 2017 Polun energioissa.



UUSI VOIMAKORTTIPAKKA HUOMINEN


Tein listoja kauppaan erilaisten pakkojen energioista.


HUOMINEN voimakorttipakan energioissa:


 - teen sitä mitä rakastan tehdä
- olen vahvasti matkalla omalla polullani
- uskon hyvään
- tunnen yhteyden maailmaan ympärilläni
- muistan kiitollisuuden voiman
- löydän oman tarkoitukseni
- olen rohkeasti oma itseni
- tunnistan omat erityiset lahjani
- otan askeleita eteenpäin
- näen kaikki mahdollisuuteni 





SININEN SYDÄN 
SAAPUI VOIMAPUUTARHAAN

Pidin aarrekarttakurssin täällä Runotalossa 22.10. Kurssin päätteeksi voimapuutarhaan ilmestyi uusi voimasymboli Sininen sydän. Oli muuten mielenkiintoinen aarrekarttakurssi: Juuri ennen kurssin alkua katosi sähköt. Siinäpä laittelin puuhellaan tulen ja keitin yrttiteetä. Lämmitin vielä keitonkin puuhellalla, mutta onneksi iltapäivän kahvit jo sain keittää tavalliseen tapaan. 




VOIMAKURSSIN SPIRAALIPOLKU MARRASKUUSSA

Voimakirjeessä ilmoitin, että aloitamme yhdessä marraskuun alusta voimakurssin spiraalipolun. Sytytin oman voimakynttiläni ja olen aloittanut spiraalini tekemisen. Joka kerta se on yhtä voimauttavaa. Blogissa olevat ohjeet löydät täältä ja Spiraalipolun opas on tilattavissa tästä.

Joku kurssilaisista totesi palautteissa kauan sitten, että voimakurssi olisi hyvä tehdä aina syksyisin ja keväisin. 



RUNOTALON TUOTTEITA 
BELLAPUOTI VERKKOKAUPPAAN

Tutustuin Viisas elämä messuilla Villa karman Piiaan. Hänellä on tuotteita myynnissä Bellapuodissa. Kesti vuoden, että uskaltauduin ilmoittamaan Runotalon mukaan puotiin. Asia on aivan uusi, joten tuotteita ei vielä ole tilattavissa Bellapuodin kautta. Katsotaan mitä ehdin saada aikaan ennen joulua. Bellapuodin toimitusohjeet ja toimituskuoret saapuivat jo postissa.


Juu - pelargonian kuivat nuppuset on poistamatta :)

TUOTTEIDEN KUVAUSTA 
VALKOISESSA LAATIKOSSA

Tuuliviirimäisenä luonteena pallottelen edestakaisin tuotekuvien kanssa. Pitäisikö niissä sittenkin olla oikeaoppinen valkoinen tausta? Lainasin avopuolisoni tyttäreltä valkoisen kuvauslaatikon ja valot. Ei se vielä riitä, että kuvaa valkoisella taustalla vaan sen jälkeen kuvan tausta on käsiteltävä oikeasti valkoiseksi. Sitä opettelin ainakin yhden päivän ja en ole varma onko lopputulos vaivan arvoinen. Tällaista täällä yhden naisen yrityksessä on. Olisi hienoa, jos osaisi monta asiaa ja oppisi nopeasti. Kärsivällisyys olisi tosi mahtavaa - minulla on sitä luonnostaan aika vähän näissä teknisissä jutuissa. 



HELPPO LOUNASTAUON SALAATTI

Tämä on kiva juttu - siis ruokatauko. Salaattikipossani on vaihtelevasti

ruustinnan salaatinlehtiä
luomutomaattia
kurkkua
aurinkokuivattua tomaattia
pähkinöitä rouhittuna
auringonkukansiemeniä
parmesaanijuustoa
fetajuustoa

kastike on simppeli

oliiviöljyä
ripaus ruususuolaa ja mustapippuria
balsamicoviinietikkaa

toisinaan saan kaveriksi paahdettua omatekemääni leipää

ja taas jaksaa...



KESÄKUKAT SIIRTYIVÄT SISÄLLE

Kumma juttu, miten monta kukkaa siirtyi ulkoa jatkamaan sisätiloihin. Voi olla, että luovun niistä myöhemmin. Keittiön ikkunalla on luultasti jokin lankaköynnös - tekee järkyttäviä ohuita lonkeroita nyt kun valoa on vähän. Muratista tykkään, vaikka on muistaakseni huono fengshui. Äitini keväällä tuoma tulilatva hämmästyttää: Se vietti kesän unohdettuna ulkona ja löysin sen syksyllä huippuvireessä. Saas nähdä mitä sille tapahtuu, kukkiiko keväällä??

Ensilumivalkoinen kkunanäkymä on tästä työpisteeltäni eli tuvasta voimapuutarhaan tänään 3.11.2016.



MARRASKUUN ALUN PIHAJUTTUJA

Monta pihahommaa voisin vielä tehdä. Vielä pari päivää sitten tein kukkien syyskylvöjä muovirasioihin - en tiedä onnistuuko näin - ekaa kertaa testaan. Ainakin joku lintu oli heti käynyt kaivelemassa, joten joku verkko pitäisi laittaa suojaksi. Pressun alla hirret jälleen kerran odottelevat tulevaa kesää. Onpahan onneksi tontilla ne kivijalat valmiina.


Tästäpä on hyvä jatkaa kohti marraskuuta ja joulukin jo herättelee ajatuksia :)




 tilaa ilmainen voimakirje

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti