.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 26. helmikuuta 2016

ARVONTA: Voita uusin voimakorttipakka Ole onnellinen



Ole onnellinen 
että sinulla on mahdollisuus vaikuttaa 
omilla teoillasi ja ajatuksillasi 
siihen  millainen on huomisen maailma 

Ole onnellinen




ARVONTA



Ole onnellinen voimakorttipakka ilmestyy 1.3., joten on arvonnan paikka. 
Arvonta alkaa nyt ja jatkuu su 20.3. saakka.



PALKINNOT





Tällä kertaa saat arvontatehtävän: 



Vastaa kysymykseen: Mistä syystä vierailet täällä Runotalon blogissa? Jos olet täällä ensimmäistä kertaa, kerro miten löysit tänne.

Voit osallistua jättämällä vastauksen kommenttina tai sähköpostitse. Arvonta on avoin kaikille. Jos kommentoit anonyymina, muista lisätä nimimerkkisi.



57 kommenttia:

  1. Vierailen täällä, koska on kiva lukea reflektoiden runoja. Tunnuatelen, mitä ajatuksia ne minussa herättävät. Nimim. Pohdiskelevaa meditaatiota

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, juuri sitä toivonkin, että voimarunoista voisi jokainen lukea rivien väleistä itselleen sopivat tuntemukset <3 Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  2. Päädyin tänne googlen kautta. Voimakortit kiinnostavat :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että voimakortit kiinnostavat ja hyvä, että googlen kautta löysit tänne. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  3. Vierailen täällä, koska sinun kuvasi erityisesti ja sanasi puhuttelevat minua ja auttavat minua ymmärtämään sitä tilannetta jossa olen nyt. Kiitos. Nämä kuvat ovat niin kauniita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän eritysesti lauseestasi: auttavat minua ymmärtämään sitä tilannetta jossa olen nyt. Siinä on voimakorttien ja voimarunojen ydin kiteytettynä. Kiitos Heidi <3 Olet mukana arvonnassa :)

      Poista
  4. Olen jo pidempään lueskellut niin blogeja kuin voimakortteja ja ihaillut niiden kuvia. Saan niistä hyvää mieltä. Saan sähköpostiini kirjeitä sekä seuraan facebookissa. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu, että seuraat voimakortteja ja voimakirjeitä. Ihanaa tietää, että voimakortit tuovat sinulle hyvää mieltä, sillä silloin voimakortit toteuttavat tarkoitustaan. Olet mukana arvonnassa :)

      Poista
  5. Koska blogistasi saa voimaa :)
    kristapasm(AT)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta lauseesta, joka kiteyttää kaiken yhteen tärkeään sanaan: voimaa! :)
      Olet mukana arvonnassa!

      Poista
  6. Jotenkin googlen kautta eksyin. Voimaannuttavia juttuja kaipaan elämässä just nyt
    ruusu86@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa Ruusu, että eksyit googlen kautta tänne. Toivon, että tulisit uudelleenkin ja että löydät sitä mitä kaipaat, voimaannuttavia juttuja elämääsi. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
    2. Käyn Runotalon sivuilla ihailemassa kuvia Voimapuutarhasta eri vuodenaikoina.
      Ihailen taitoasi vangita kuvaan se olennaisin.
      Voimakortit ovat niin kauniita, puhuttelevia, osuvia ja nimensä mukaisesti voimauttavia.
      Kiitos upeista sivuista, kursseista ja tuotteista.
      Kiitos, että olet suunnannäyttäjä unelmien toteuttamisessa ❤
      Hyvää kevättä Sinulle Runotaloon!
      -Ulla-

      Poista
    3. Kiitos Ulla ajatuksistasi, sanoistasi ja kiitos, että käyt katselemassa kuvia. Olet mukana arvonnassa ja oikein hyvää kevättä myös sinulle :)

      Poista
  7. Vierailen koska voimakortit ovat usein osuvia ja hyviä. Muutenkin kirjoitukset hyviä. Suosittelen muillekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja hienoa, että voimakortit osuvat. Mukavaa, että suosittelet muillekin, sillä läheskään kaikki eivät vielä ole kuulleet Runotalosta. Iloisesti tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  8. Voimaannuttavaa energiaa täältä haen - kuvasi puhuttelevat, sanasi koskettavat.
    Mieli tyyntyy, sisäinen myrskyni laantuu....kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi Ritva. Oikein hyvä, että mieli tyyntyy ja sisäinen myrsky laantuu. Sitä toivonkin jokaiselle, joka piipahtaa katsomaan. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  9. Runotalo on minulle tuttu jo pitkältä ajalta. Blogin kirjoitukset ovat kauniita ja valoisia. Runotalon kaupastakin on löytynyt mieleisiä tuotteita.
    astuvan.akka [miu] yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Liiolii :) taidat olla ihan ensimmäistän blogituttavuuksieni joukossa kenties jo vuodelta 2009, jolloin aloitin bloggaamisen arkana aavistamatta mitä tulevaisuus voisi tuoda :) Kiitos sanoistasi ja kiva, että olet edelleen mukana <3 ja nyt olet mukana myös arvonnassa :)

      Poista
  10. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  11. Olen käynyt Sarin järjestämät aarrekarttakurssin ja Voimakurssin nettikurssina muutama vuosi sitten.... löysinköhän tänne Sarin sivuille etsiessäni aarrekartta kurssia Sarin blogikirjoitikset ja kuvat ovat niin ihania

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi, kurssien yhteisistä ajoista ja mukavaa, että olet löytänyt myös tänne blogiin :) Lämpimästi tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  12. Sivut ovat niin uskomattoman kauniit ja henkeä nostattavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna ja kiitos voimapuutarhan kasveille kauneudestaan, jota välittävät kuvien kautta. Olet mukana arvonnassa :)

      Poista
  13. En ihan tarkkaan muista miten löysin sivuston. Mielenkiintoni heräsi sen verran että tilasin voimapuutarhasta joka viikkoisen kortin. Hiljaisena hetkenä pysähdyin ajattelemaan, jonka myötä löysin helpotusta tai uusia oivalluksia itsestäni tai maailmasta yleensäkin. Nyt kuukausien jälkeen olen palannut takaisin tänne sivustolle ja näin kilpailun. Intuitiivisesti nyt laitan tänne viestiä. Ihania uudistuksia tullut. Varsinkin enkelit ovat läheisiä ajatuksena minulle. Mielenkiinnolla alan jälleen seuraamaan sivustoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistinkin tästä, että viikoittainen voimakortti on ollut tauolla jonkin aikaa. Ehkä se voisi palata jossain muodossa. Laitan harkintaan. Mukavaa, että palasit takaisin ja löysit arvonnan. Enkelijuttuja laitan tänne silloin tällöin, sillä uskon, että heiltä saa aina avun kun vain muistaa pyytää. Toivon, että jokaisella olisi jokin mihin luottaa hädän hetkellä, oli se sitten mikä tahansa - kaikilla on oma polkunsa. Sydämellisesti tervetuloa takaisin ja nyt olet mukana arvonnassa :)

      Poista
  14. Ihania sanoja, voimaa, rohkaisua, valoa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja sanoistasi ja iloisesti tervetuloa mukaan arvontaan <3

      Poista
  15. Sanat ja kuvat rohkaisevat kulkemaan omaa polkuani ja näkemään itseni ja muutkin lempeämmin ja arvokkaana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annu, minusta on hienoa, että nostat esiin, että voit nähdä itsesi lisäksi muutkin lempeämmin ja arvokkaana. Tärkeä juttu! Kuten myös oma polku, sen kulkeminen. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  16. Mielestäni sanat ja kuvat sopivat hyvin toisiinsa- vallitsee rauhoittava tasapaino. Pienesti suurta, aitoa. Kiitos siis luomistyön tuotteista. Terv.Runollinen sielu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena, mukavaa, että olet huomannut kuvien ja sanojen yhteyden. Kiitos sinulle Runollinen sielu ja tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  17. Olen tilannut voimakirjeesi sähköpostiini ja kun minulla on aikaa poikkean linkeistä blogiisi. Joka kerta olen saanut ajattelemisen aihetta ja kuinka ollakaan ne aiheet osuvat lähes poikkeuksetta nappiin = tulevat oikeaan aikaan. :-)Kuten enkelit! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi Taina ja ihanaa, että ehdit välillä poiketa blogiin. On ihmeellistä miten usein ne sanat mitä tarvitsee tulevat jossain vastaan tai se kirja / tv-ohjelma, joka on juuri tarpeellinen. Silloin on hyvässä flowssa kun näin tapahtuu, kaikki virtaa ja tarvitsee vain olla avoimin mielin ottamassa vastaan :) Totta, enkeleiden kanssa sitä tapahtuu usein <3 Olen iloinen, että seuraat voimakirjettä ja olet tervetullut mukaan arvontaan :)

      Poista
  18. Voimakirje sähköpostiin on ihana, sen parissa vietän aina rentouttavan hetken oman itseni, ajatusteni ja tunteideni kanssa. Seuraan myös Facebookia. Nykyisessä kiireisessä maailmassa on ihana pysähtyä voimarunon tai voimakortin ääreen. Kuvat ja runot ovat niin kauniita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ajatuksistasi Sofia. On mahtavaa, että ehdit pysähtyä voimakirjeen äärelle, sillä todellakin maailma on kiireinen :) Säilytän itselleni muistiin tuon: vietän rentouttavan hetken oman itseni, ajatusteni ja tunteideni kanssa. Se muistuttaa minua siitä miksi kirjoitan voimakirjettä, mikä on sen tarkoitus. Kiva, että seuraat myös facebookissa. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  19. Upeat sivut, löysin tänne googlen kautta ja olen iloinen löydöksestäni. Tilasin voimakirjeen, sen lukemisesta tulee hyvä olo. Kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arja, että seuraat voimakirjettä ja mukavaa, että löysit tänne. Kiitos sanoistasi ja olet tervetullut mukaan arvontaan :)

      Poista
  20. Ehkä olen ollut täällä aina...

    Olewn koukussa kuviisi ja luen kyllä myös mietteesi/runosi/kaiken...

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Leena <3 aikojen alusta olet ollut :) Ihanaa, että poikkeilet ja upeaa, että olet koukussa! Iloisesti tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  21. Hei. Sain äidiltäsi voimakortin kun hän kävi seinäjoella liikkeessä jossa olen töissä. Tilasin pikimmiten kirjeesi ja aina odotan sen saapumista innokkasti. Voimia antavaa kauneutta sanoin ja kuvin. T. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hienoa, että voimakortti löysi äitini kautta luoksesi ja että tilasit vielä voimakirjeenkin. Sydämellisesti tervetuloa mukaan arvontaan Liisa :)

      Poista
  22. Vierailen täällä blogissa, koska runot ja kuvat antavat päivään niitä tärkkeitä hyviä hetkiä.
    Onneksi sähköposti myös muistuttaa asiasta.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja-Liisa, mukavaa, että vierailet täällä ja hienoa, että runot sekä kuvat tuovat hyviä hetkiä päivääsi. Lämpimästi tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  23. Nautin ihanista puutarhakuvistasi, ja pidän myös teksteistäsi. Seuraan myös mielenkiinnolla Runotalo-projektia. Löysin blogisi jo vuosia sitten, kun sain kerran ystävältäni pienen voimakortin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hauska saada tietää, että pienen voimakortin kautta löysit tänne silloin aikanaan. Ja ihanaa, että seuraat projektiakin. Toivon, että tulevana kesänä tulisi todellista edistystä projektiin monin tavoin. Tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  24. Haluan mukaan arvontaasi. Olen ollut pitkään lukijasi. Runosi antavat voimaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla ja lämpimästi tervetuloa mukaan arvontaan :)

      Poista
  25. Kiitos muistutuksesta niin ehdin minäkin mukaan arvontaan. Olen lukijasi, löydän täältä kauneutta ja rauhaa, kuvin ja sanoin. Kun on sopiva rauhallinen hetki, etsiydyn tänne ja löydän hakemaani ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sanoistasi Anja ja mukavaa, että ehdit osallistumaan :)

      Poista
  26. Hieno arvonta! No eksyin tänne, kun olen seuraillut blogiasi jo useamman vuoden. On ollut ilo huomata tää kehitys täällä :) hienoja juttuja teet nykyään!
    ja ehdottomasti tuun mukaan arvontaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että poikkesit ja tervetuloa mukaan arvontaan. Blogin kirjoittamisessa on yksi parhaita juttuja se, että voi huomata kehittymisen selailemalla ajassa taaksepäin. Toisaalta kaipaan joitain asioita sieltä bloggauksen alkuvuosilta <3 ja on siellä sellaistakin, että ajattelen, voi ei :)

      Hyvä olla tässä hetkessä ja onnea kohta alkavaan arvontaan!

      Poista
  27. Arvonta-aika päättyi eilen 20.3., joten lähipäivinä on tulossa tietoa onnellisista voittajista :)
    - lisään tiedon voittajista myös tähän kommenttiketjun loppuun parin päivän kuluessa.

    Sydämellinen kiitos kaikille osallistumisesta ja viesteistä, joita tulen lukemaan ajatuksella vielä monet kerrat <3

    VastaaPoista
  28. VOITTAJAT ja palkinnot


    1. PALKINTO: Ole onnellinen voimakorttipakka & voimakorttitarrat:

    akissfromthepast

    2. PALKINTO: Aarrekarttakurssin opas sähköpostiisi:

    Heidi Rannisto-Jolma

    3. - 10. PALKINTO: Valitsemasi voimarunotuloste sähköpostiisi:

    3. Anja - Säteitä & Häivähdyksiä
    4. Taru-Tuulia Marsalo
    5. suttura - Sutturan maailma
    6. Ikku-noita
    7. Soile Leppämäki
    8. Kristina Ström
    9. Marja-Liisa - Tuhansia sivuja
    10. Taina Sihvola


    Iloiset onnittelut kaikille voittajille!
    Otan yhteyttä teihin lähipäivinä.

    (Heidi, Ikku-noita ja Taina: laittakaa minulle sähköpostia,
    sillä en löytänyt sähköpostiosoitettanne)


    Kiitos vielä kaikille iloisesta ja ihanasta osallistumisesta.
    Tervetuloa mukaan uudelleen seuraavaan arvontaan!

    VastaaPoista
  29. wau kiitos mahtava juttu :) Laitan sähköpostia hetimmiten!

    VastaaPoista