.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 24. syyskuuta 2012

Kukkasipulitilaus & Kevätmuisteloita
Huisin hauskaa on ajatella tulevaa kevättä täällä sisällä lämpimässä. Ulkona on pimeää ja tuuli vinkuu nurkissa vaan ei haittaa lainkaan! Tilasin juuri kukkasipuleita ja palasin samalla mielessäni puutarhan kevättunnelmiin. Tämä kuva krookuksista on keväältä 2010. Silloin olen kirjoittanut:

Aion tehdä yhä enemmän asioita, joita rakastan. Ensin minun on vain selvitettävä mitä ne asiat oikeasti ovat. Vasta sitten voin täyttää elämäni juuri noilla asioilla.

Koko jutun voit lukea täältä.

Toukokuussa 2010 ihailin narsisseja kuten jokaisena keväänä puutarhassa.

Silloin olen kirjoittanut näin:

Kaikkia omia mahdollisuuksiaan on välillä vaikea nähdä. Joku saattaa sanoa, että pitää olla realisti. Voisin melkein suuttua tuosta lauseesta. Juuri niin. Tuolla tavalla tapetaan kaikki luovuus maailmasta, kaikki mikä voisi mennä hyvin, kaikki erilaiset mahdollisuudet mitä meillä kaikilla on. Olemme ihmeellisiä olentoja eikä todellakaan tiedetä mihin me lopulta oikeasti pystymme. Tunnen, että voimme kaiken mitä tahdomme, jos tahdomme oikeasti.

Koko jutun voi lukea täältä.

Tässä kuvassa on tämän syksyn uusi kukkapenkki, johon tilasin kukkasipuleita paikasta nimeltä Korpikangas Siemen - Frö.  Olen tilannut sieltä sipuleita aikaisemminkin ja ollut tyytyväinen. Nyt en tilannut krookuksia enkä narsisseja. Tilasin vaaleanpunaisia tulppaaneja ja valkoisia helmililjoja. Suunnittelin jo konstit, joilla pidän myyrät loitolla. Palaan niihin sitten kun pääsen istuttamaan sipulit.


4 kommenttia:

 1. Ihania, kauniita kuvia kukista.
  Voimallisia!
  Pitäiskö mun kin tilata?
  Voi hyvin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, tilaa vain - keväällä on paljon iloa sipulikukista, ne ovat ihmeellisiä! ♥

   Poista
 2. Tie luovuuten kirjassakin on siitä, että pitää tietää mitä haluaa. Se kohta pysäytti minut, sillä haluan liian montaa asiaa, pitää keskittyä, että Suuri Luova henki tietää, missä ja miten minua auttaa.
  Järkevyys on syytä täysin unohtaa.

  On ihana suunnitella kevättä ja varmistaa, että on kevätnautintoa tulossa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla hyvin onnistunut tuossa keskittymisessä :)

   Minun täytyisi laittaa itselleni iso kyltti seinälle, jossa lukisi Muista Leikkiä....ehkä teen sellaisen ihan oikeasti.

   Minä tietysti jo odotan kevättä eikä se edes ole kovin kaukana ♥

   Poista