.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 21. heinäkuuta 2012

Käsintehty kirja pöytäliinastasi ja voimakirja-asiaa

Nettikaupassa on myynnissä erilaisia Voimakirjoja. Äidilläni on yritys nimeltä Tuulihelmi ja hän valmistaa käsintehtyjä kirjoja. Hän on valmistanut kirjat valitsemistani kierrätetyistä liinoista ja verhoista. Kuvassa on muutamia Kesä 2011 voimakirjoista.Talvi 2012 voimakirjat ovat rauhallisia, pellavaisen oloisia ja osa niistä on puhtaan valkoisia.

Tuulihelmi valmistaa myös tilauksesta kirjoja esim. vanhoista pöytäliinoista. Myös vanhojen kirjojen korjaus onnistuu. Tuulihelmellä on oma uusi sivusto ja sinne pääset tästä.


Mihin Runotalon voimakirjaa voi käyttää? Toki kirja käy ihan tavalliseksi muistikirjaksi, mutta toiveeni on että kirjasta saisi itselleen arkeen voimaa ja iloa. Tässä muutama ehdotus:


  • kirjoita joka ilta viisi asiaa joista olet kiitollinen, kiitollisuus kasvattaa lisää kiitollisuuden tunnetta ja lisää sitä kautta hyviä asioita elämääsi
  •  kirjoita joka aamu kolme sivua Julia Cameronin tapaan eli tyhjennä mielesi kaikesta joutavasta ja huomaa saavasi yllättäen aivan huippu ideoita (Julialla on tosi inspiroivia kirjoja)
  • voit liimata itsellesi tärkeitä kuvia, jotka ilahduttavat, voimauttavat ja muistuttavat siitä mikä oikeasti on tärkeää juuri sinulle
  • tietenkin voit kirjoittaa runoja tai omia ajatelmia, se on aina hyvästä 

Aarrekarttailua harrastavallekin on voimakirjasta iloa. Olen kirjoittanut aikaisemmin jutun kuvien kera. Voit käydä lukemassa sen täällä.

Kaikki voimakirjat löytyvät nettipuodista. Kaikki voimakirjat lähtevät mukaamme 1700 luvun markkinoille Isokyröön 11.-12.8. Lisäksi Tuulihelmellä on mukanaan muita käsintehtyjä kirjojaan, jotka ovat sopivia persoonallisia lahjoja erityisiin merkkipäiviin. Ainakin yksi iso hääalbumikin on matkassa.  Uuttakin on voimakirjoihin suunnitteilla. Siitä kerron syksyn saapuessa varmasti täällä blogissa.

18.9.2014 PÄIVITYSTÄ tähän vanhaan kirjoitukseen

TuuliHelmen kirjavalikoima on ehtinyt muuttua muutaman vuoden aikana. Tutustu voimapuutarhan kaupassa ja TuuliHelmen sivuilla valikoimiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti