.

Olet sydämellisesti tervetullut Runotalon uuteen blogiin ja Voimakorttikauppaan ♥ klikkaa tästä ♥ Iloisin terveisin Sari

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Olen valitettavan sokea


Kauneuspiilottelee
yllättävissä paikoissaEn aina huomaa sitäen edes silmieni edessäKuljen kuin unessaläpi ihmeellisten niittyjenEn aina huomaa hymyäjota minulle toistuvasti tarjoillaanEn aina poimi tähtiäjotka loistavat polkuni varrellaOlen valitettavan sokeaarjen kauneudellepienille ilmaisille ihmeille


4 kommenttia:

 1. Ihastuttava kuvasarja teksteineen. Nyt on luonto niin paljon kauneutta pullollaan, että sokeutuu niille arkisemmillekkin kauniille asioille.

  VastaaPoista
 2. Kaunista on arki näkeville silmille. Kaikki tuokin mikä ikkunastani nyt näkyy, taivas, pilvet, kerrostalojen seinät ja ikkunat, puut, auringossa kimaltavat ilmastointilaitteiden piiput. Olla läsnä ja huomata, onnistuu onneksi edes hetkittäin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Kesäkukka :)

  Trina, minusta on hauskaa yrittää löytää jotain sellaista mitä ei yleensä huomaa tai pitää itsestäänselvyytenä. Kauneutta on tosiaan runsain mitoin nyt.

  Kiki, tunnut ymmärtävän hyvin mistä kauneudessa on kysymys. Luulenpa, että mitä useammin läsnäoloa harjoittelee niin sitä enemmän siitä tulee hyvä tapa :)

  VastaaPoista