.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Voimarunoja voimametsässä: Onnellisuutta, hiljaisuutta ja valoa


Lähden metsään auringon houkuttamana. Metsälammella paistaa aurinko. Mukanani on videokamera ja jätän sen rannalle kuvaamaan. Lähden metsään ja seuraan pikkulintujen liikkumista kuusien oksistoissa. Metsässä on hieman mystinen tunnelma. Nautin hiljaisuudesta. Aivan yllättäen metsikön toisella puolella metsätiellä vilahtaa jokin otus, joka liikkuu hurjaa vauhtia eteenpäin. En ehdi nähdä kunnolla, mutta sen täytyy olla jänis. Hetken haaveilen: Jospa jänis kulkisi videokameran reitille lammen rannalle. Olisipa hyvä tuuri. En ole vielä ehtinyt tarkistaa mitä videolle tallentui.
I

TINTIN METSÄ


Ihana siivilöityvä valo
kajastaa metsän reunassa
heijastuen puiden lehtiin.
Olen onnellinen tänä aamuna.


Talitintit hyppelehtivät oksistossa. 
Jään pitkäksi aikaa kuuntelemaan ja tarkkailemaan niiden liikkeitä ja ääniä.
II

VERKOSTO


Uusi alku odottaa jokaisen mutkan takana.
Voit punoa verkkojasi niin tiheään
ja niin vahvoiksi kuin tahdot.
Kun tulee hetki jolloin verkkoasi tarvitaan,
olet voimakas - tiedät että se kestää kaiken.


Löydän pienen puun, joka on peittynyt kokonaan harmaankeltaiseen jäkäläkasvustoon.
III

HILJAISUUDESSA


Maailmani niin hiljainen
hetkittäin tunnen sielun sen.
Olen, hengitän itseeni puhtauden
maan, metsän, meren aavan,
kirkkaan taivaan, äärettömän avaruuden.
Kaiken sen kuljetti tuuli minulle
puhdisti sieluni, puhtaaksi joka sopukan.


Seison lähellä paikkaa, johon Runotalo alkaa rakentua ensi kesänä. Kuvittelen mielessäni millaista on kävellä tänne ja avata talon iso vanha ovi. Tunnen talon tuoksun ja voin kuulla miten vanhat lattialankut narisevat astellessani tupaan. Ruutuikkunoista voin nähdä lammelle. Uskaltavatkohan peurat tulla juomapaikalleen iltaisin, jos olen katselemassa ikkunasta? Toivon, että ne tulevat. Ehkä voimme katsella niitä yhdessä.

Tällä mennään huomiseen!Ps. Voimakirjeeni valmistuu hyvää vauhtia ja olen innoissani. Siitä tulee hyödyllinen hyvinvoinnin ja positiivisuuden kirje. Voimakirjeen voit tilata ilmaiseksi sähköpostiisi täältä. Postitan kirjeen perjantaina.


2 kommenttia:

  1. Hieno tarina ja kuvat, komeasti näillä mennään vaikka kuinka pitkästi. Oli niin nätti päivä että metsä kutsui minuakin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, metsän voimalla kyllä jaksaa :) Mukavaa, että on muitakin metsäläisiä <3

      Poista