.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 22. lokakuuta 2013

Fokusoitumisen ihanuus vai fokosuitumisen?
Kirjoitin ensin otsikkoon vahingossa Fokosuitumisen ihanuus 
- tulin siis keksineeksi uuden vielä hienomman muotisanan keskittymiselle
- otetaanko käyttöön?

F O K O S U I T U M I N E N

määrittelen sen nyt flow-tilassa keskittymiseksi, joka on hauskinta mitä tiedän!


Huomenna me kaikki fokosuidutaan 

 M A H T A V A ANyt olen niin työn touhussa täällä Runotalossa keittiön pyöreän pöydän ääressä, että en viivähdä pitkään bloggaamassa. Tahdon kuitenkin jakaa tämän tunteen selkeytymisestä. Se on niin hyvä tunne! Ja mitä siihen tarvittiin? Monen päivän sumuinen fiilis, kuutamon syyttelyä ja pari kiukunpurkausta = tavaroiden viskontaa energisellä otteella hampaiden välistä sihautellen.

Tänään kuutamon kanssa aamumeditaatiossa kuvittelin päiväni kulun ja näin mielessäni miten keksin hyvän ratkaisun. Kotiuduin töistä ja nyt ruutupaperi on täynnä piirroksiini johtavia nuolia. Jostain on luovuttava, että voi keskittyä kunnolla oikeisiin juttuihin. Se on hyvä sääntö ja se on sitä fokosuitumista. Se mihin kiinnitän huomioni alkaa lisääntyä. Minä täällä keittiössä ruutupaperilla selkeytän Runotaloa tietenkin.

Tästä varmasti tulette vielä kuulemaan tarkemmin jatkossa tai ainakin pitäisi näkyä jossain selkeyttä eikä vähiten verkkokaupassa, joka on ollut uudistuksen jälkeen ihan sekaisin. Pahoitteluni kaikille, jotka ovat yrittäneet siellä seikkailla. En voi suositella seikkailua kaupassa vielä pariin päivään kun minä olen nyt siellä kaupan takatiloissa fokosuitumassa! Mutta  - Ah, pian siellä on ihanaa ja selkeää.

Suosittelen fokosuitumista sinullekin. Mistä tahansa onkin kyse. Heitä pois mitä et oikeasti tarvitse ja rakasta. Sitten kasvatat ja vahvistat sitä mikä on oikeasti sinulle merkityksellistä. Keskitä kaikki voimasi, energiasi ja intosi siihen mistä nautit.

Eksyi eteeni tällainen mielenkiintoinen linkki asiaa hipoen. En ehtinyt vielä kunnolla tutustua, mutta vaikutti kiinnostavalta. Flow on hyvää keskittymistä ja tuottoisaa.

Tunnejohtaminen 
- Flow tilan hyväksikäyttäminen taiteellisen ryhmätyön tehokkuuden parantamisessa / Jaakko Sorja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti