.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 26. lokakuuta 2013

Voimapuutarhasta hyvää mieltä ja läsnäoloaAjattelin, että voisi olla hauskaa ja hyödyllistä keksiä yhdessä voimapuutarhan kuvista hyvänmielen asioita. Pysähdy hetkeksi katselemaan tätä kuvaa. Löydätkö rauhoittavia läsnäolon ajatuksia? Tai iloa ja viisautta? Luonnosta voit saada vastauksen kaikkiin ongelmiin ja tukea mihin tahansa tilanteeseesi. Pysähtyminen ihmettelemään auttaa olemaan läsnä hetkessä ja kiireinen mieli rauhoittuu.

Kuvassa on lupiinin lehti. Lupiineita kasvaa alapihalla vanhan navetan edessä. Ne viihtyvät karussa maassa. Vesi kerääntyy kauniisti lehtien keskelle. Lupiinilla on kauniit lehdet. Oikeastaan en ole edes huomannut niitä aiemmin.

Itselläni syntyi seuraavia ajatuksia tästä kuvasta: Itku puhdistaa. Itku saa näkemään kaiken puhtaammin ja selkeämmin. Vesi on ihmeellistä ja näyttää kauniilta vihreyden kanssa. Ilma on raikas, hengitän sen raikkauden itseeni. Valo on ihme, se valaisee kaiken.

Nyt pidän taukoa voimakorttien teosta ja annan voimapuutarhan tunnelmien puhua jokaiselle omilla sanoillaan. Mukavaa, jos jaat omat mietteesi muiden ammennettavaksi.

Huomenna menen ulos puutarhaan ja etsin kauniita asioita, joista voimme löytää viisautta ja iloa arkeemme. Äkkiseltään katsoen kaikki on harmaata ja hieman likaistakin, mutta kun katselen tarkemmin niin löytyy varmasti kauneutta. 

Mukavaa, rauhaisaa lauantai-iltaa sinulle. Huomiseen!4 kommenttia:

 1. Mukavaa lauantan iltaa myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus :) oikein mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sarppu! On hyvä, että saan tietää, että pidät tästä. Ajattelin jatkaa tänään samaan tapaan ja viestisi vahvistaa tunnettani. Tahdon niin kovasti tehdä sitä mistä itse eniten nautin ja samalla haluaisin myös ilahduttaa kaikkia, jotka täällä poikkeavat <3

   Poista