.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 24. lokakuuta 2013

Runotalon kaupan takatiloissa: Slider kuvia & kulunut voima-sanaRunotalon nettisivut saivat tänään uusia slider kuvia. Nykyään useimmilla sivustoilla on automaattisesti vaihtuvia kuvia, joten täytyihän sellaisia Runotaloonkin saada. Onneksi minulla on paljon valokuvia, joista voin muokata mieleisiäni. Voimarunotkin saivat nyt uuden tunnuskuvan.


Lähes jokaisella yrityksellä on oma uutiskirje. Runotalon uutiskirje on kuukausittainen voimakirjeeni, jolla on yli 200 tilaajaa. Seuraava marraskuun kirje valmistuu noin viikon kuluessa. Jokaisella kirjeellä on oma teemansa. Uutiskirjeelläkin on nyt oma slider kuvansa. Voimakirjeen voi tilata nettisivuilta.

Voimakurssin tuttua kuvaa käytän edelleen, mutta uudistettuna. Olen miettinyt vaihtaisinko voimakurssin nimen, sillä niin paljon nyt on voima  - sitä ja voima - tätä. Vuosi sitten oli paljon vähemmän voimajuttuja pinnalla mielestäni. Voima taitaa olla aivan liikaa muodissa? Voimarunotkin voisivat saada uuden enemmän erottuvan nimen. Ehkä järjestän ehdotuskilpailun nimi-ideoista.

Huomenna on Runotalon työpäivä,  joka tarkoittaa paljon töitä, mutta mukavalla ja viihtyisällä tavalla. Työskennellessäni kynttilä lepattaa iloisesti pöydän kulmalla ja taustalla soi tämä minua inspiroiva musiikki:Huomenna voisi olla voimarunojen vuoro täällä blogissa ja voisin lisätä runosivuille uusia runoja. Huomiseen!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti