.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Voimaruno UUSI AAMU


UUSI AAMU
VOIMARUNO ©RUNOTALO


Olen kiitollinen.
Painan pääni tyynyyn
ja herään uuteen aamuun
täynnä virtaa.Jännitin etukäteen päivän runokuvan etsintää, mutta olisihan minun pitänyt tietää, että voimapuutarhan tuella onnistun. Kiersin normaalia reittiä ja mutkassa näin pienen syksyisen lehden asettuneena maksaruohon kukintoon; tiesin - se on tässä!

Jotkut päivät ovat superhyviä ja tämä päivä oli sellainen. Aamulla sain katsella iloista esitystä voimapuutarhassa: Mustarastaita oli ainakin parikymmentä. Ne olivat tulleet syömään rusokuusaman marjat ja mylläsivät samalla kaikki paikat ja koloset. Kuvasin tuvan ikkuna läpi ja harmittelin etten omista putkea, jolla saisin kuvattua lintuja tarkemmin. Ehkä Runotalon olisi aika sijoittaa kameratarvikkeisiin?

Rastaita rusokuusamassa aterioimassaSyysnäkymä tuvan ikkunasta


Rusokuusama  ennen rastaita...Rusokuusama rastaiden vierailun jälkeenPäivän aloitus oli mielestäni hypertäydellinen tällä tavalla, mutta lisää iloa oli tiedossa. Minulle soitti aarrekarttakurssilaiseni! Voi, mitä onnea ja kiitollisuutta tunnenkaan! 

Tällaisina päivinä suunnitelmat etenevät helpon tuntuisesti. Päivitin Runotalon vuosisuunnitelman ja suunnittelin omaa ajankäyttöäni. Tein oikein lukujärjestyksen - siis viikkosuunnitelman. Saan aina itseeni uutta puhtia ja ryhtiä näistä suunnitelmista. Toteutus on tietenkin toinen juttu, mutta aina jotain toteutuu.

Huomisen kuvausretken voimaruno on nimeltään Kutsu. Saas nähdä mitä voimapuutarha keksii siihen?Tänään Runotalo suosittelee tutustumaan:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti