.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 1. lokakuuta 2013

Voimaruno Tulevaisuus
TULEVAISUUS
VOIMARUNO ©RUNOTALO
Tulevaisuus ihana edessäni
katson eteenpäin.
Olen menossa kohti valoa,
jonka loiste on minulle kultaa.Keskustelin hetken puhelimessa siskoni kanssa ja sitten lähdin ulos kuvaamaan. Keskustelu oli niin innoittava, että tämä vuorossa oleva voimaruno sopi hyvin tilanteeseen. 

 Oikeastaanhan mikään ei ole sattumaa... 

Lisäksi ulkona puutarhassa paistoi aurinko. Täydellinen hetki tälle runolle, tiesin mihin suunnistan.

Ilta-aurinko paistaa saniaisiin aina sellaisella loistolla, että olen varma keijukaisten läsnäolosta. Sininen valoilmiö pisteenä kuvassa sopii tilanteeseen: Minulle se on jotain enemmän kuin pelkkä tekninen valoilmiö. Kukin päättää itse mitä näkee ja kokee. Siitä tämä meidän maailma on tosi hauska paikka. Millainen kuvausilma mahtaa olla huomenna? Seuraavan aiheen nimi on Uusi aamu. Huomiseen!2 kommenttia:

  1. Valossa näkee paremmin, sininen valoilmiö kuvassa lupaa varmaan sinisiä ajatuksia, oivalluksia. Ihminenhän on valtavan iloinen oivaltaessaan jotain uutta tai oppiaessaan ymmärtämään yhtäkkiä laajempia kokonaisukksia. Kaunis harmooninen kuva..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä, että sininen valo liittyy oivalluksiin. Ilo syntyy todellakin oppimisesta ja ymmärtämisestä, laajentumisesta - aivan mahtavaa :) Pidän kuvan tunnelmasta erityisen paljon, se lupaa hyvää tulevaisuudelle...Kiitos kauniista sanoistasi <3

      Poista