.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 11. lokakuuta 2013

Selvitä elämänvyyhti ja näe todelliset kasvosi - voimakurssi uudistui
Iiriksen varsista sidottu kranssi kivellä odottaa selvittäjäänsä voimakurssille lähtiessä. On otettava kiinni langanpäästä ja vedettävä siitä rohkeasti. On uskallettava katsoa mitä omaan elämänvyyhtiin kätkeytyy. Paljon kauniita asioita voi olla piilossa kaiken ylimääräisen alla.  

Peili on siihen katsomista varten. On aika nähdä omat kasvot oikeasti, on aika katsoa silmiin omaa minää oikeasti. Sisäinen hymy on sydämessäsi ja se odottaa, että saa tulla esiin. On aika olla oma itsensä ja toteuttaa omia unelmia, tehdä niitä asioita mihin on sisäinen palo.

Sain voimakurssin uudistuksen tänään valmiiksi. Nyt voimakurssi on sähköisessä muodossa kuten aarrekarttakurssikin. Voit aloittaa milloin tahansa ja edetä omaan tahtiisi. Olen tukenasi sähköpostitse kurssin ajan. Tarkistin myös hinnoittelua: Nyt voimakurssi ja aarrekarttakurssi ovat samanhintaisia. 

Kenelle aarrekarttakurssi ja kenelle voimakurssi? 

Aarrekarttakurssi on kevyempi ja pinnallisempi. Sen toteuttaminen on helpompaa. Aarrekarttakurssilla opit keinoja, joiden avulla voit tutkia omaa sisintä, todellisia toiveitasi ja unelmiasi. Saat keinoja, joilla saat pidettyä tavoitteesi mielessäsi paremmin. Aarrekartassa on taikaa, joka toimii vaikka siihen ei uskoisi.

Voimakurssi on syvällinen ja sisältää paljon käytännön läsnäolon harjoituksia. Mukana ovat kaikki neljä elementtiä: ilma, tuli, maa ja vesi. Spiraali toimii johdattajana polulla, joka johtaa omaan sisimpään. Rakennat itsellesi spiraalikirjan, josta tulee tärkeä työväline itsesi kehittämiseen myös jatkossa. Asiat, jotka ovat jääneet toteuttamatta tulevat tehdyksi ja tarpeeton jää pois. Voimakurssi auttaa itsesi näköisen elämän löytämisessä ja vahvistamisessa. Kiitollisuus ja hyvien ajatusten voima ovat vahvasti läsnä.

Laitan tähän linkin, josta voit tutustua uudistuneeseen Runotalon sivustoon ja verkkokauppaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti