.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 14. tammikuuta 2013

Voimaannu messuille Seinäjoelle 16.-17.3. Leikimme lapsina ja silloin osaamme sen hyvin. On hyvä elvyttää leikkimisen taitoa uudelleen, sillä sen kautta voi löytää oman sisäisen hymynsä ja vapauden tunteen, jotka puolestaan elvyttävät elämäniloa ja luovuutta.

Valitsin tänään voimakortin Mustavalkoinen Puutarha korteista. Olen onnistunut olemaan sopivan huoleton messuasiassa. Huomasin, että Tampereella ei enää järjestetä Äitimaa messuja, joihin olen aiemmin osallistunut. En alkanut kuumeisesti etsiä uusia messuja vaan olin rauhassa. Reilu viikko sitten facebookissa oli linkki, jonka kautta löysin tiedon Voimaannu messuista. Paikkoja ei ollut jäljellä, mutta nyt pääsin jonotuksen kautta mukaan. Asiat yleensä järjestyvät!

 Voimaannu messut järjestetään Seinäjoella 16.- 17.3. Siellä on mahdollisuus tutustua minuun, RunoTalon palveluihin ja tuotteisiin ihan oikeasti. Varmasti keksin jotain kivaa koettavaa messuvieraille: voimakortteja ainakin katsotaan pakasta, se on varmaa. Myynnissä on myös sellaisia tuotteita mitä ei nettipuodista voi ostaa. 

Onpa mukavaa päästä taas ihmisten ilmoille. Näiden messujen nimikin on hyvin RunoTalon voimatuotteisiin sopiva. Onneksi löysin nämä messut. Muutenhan minusta tulisi aivan mökkihöperö. Jos olet sopivan matkan päässä Seinäjoelta niin voisitkohan lähteä minua ja RunoTaloa tapaamaan. Se olisi mukavaa.

Tässä vielä muutama kuva vajaan vuoden takaisilta äitimaa messuilta.
2 kommenttia:

  1. Oih, tuollaisiakin messuja on olemassa, wau! Harmi vaan kun on toisella puolella Suomea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, voi...Onneksi on sentään tämä netti, jossa välimatkoilla ei ole merkitystä :)

      Poista