.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 25. tammikuuta 2013

AarrekarttaMaailma uudistui
AarrekarttaMaailma on nyt uudistettu. Sivusto on selkeämpi ja keräsin aarrekartta vinkit omaksi sivukseen.

Tämä kirjoitukseni kuvaa hyvin aarrekarttailijaa ja myös henkilöä, joka elää läsnäolevana.

Aarrekarttailija luottaa vaistoonsa. Hän suunnistaa aina havaitsemiensa merkkien mukaisesti. Jokainen arkinen tapahtuma saa uuden merkityksen. Ensimmäiset merkit päiväänsä aarrekarttailija saa jo aamupalaa tehdessään. Hän hymyilee ja hyräilee tyytyväisenä, sillä uusi päivä on innostava seikkailu täynnä pieniä ihmeitä. Illalla hän sulkee silmänsä kiitollisena kerraten päivän tapahtumat. Vaipuessaan unimaailmaan hän unelmoi tulevasta. Aarrekarttailija palauttaa itsensä vaistonvaraiseen tilaan yhä uudelleen. Virkistävä elinvoima täyttää hänen mielensä ja sydämensä.
4 kommenttia:

 1. Aarrekarttasivut ovat todella hienot ja mielenkiintoiset. Olen itse pitänyt ajoittaisn synkronisiteettipäiväkirjaa jonkin tietyn asian tiimoilta. Olen ilmaissut tarpeeni saada ohjausta vaikkapa luovuuteni suuntaamisessa, ja ajan mittaan tulokset ovat olleet hämmästyttäviä. Päivittäiset yhteensattumat ovat avanneet teitä moniin tuntemattomiin suuntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saman olen todennut: päivittäiset yhteensattumat ovatkin taianomaisia ihmeitä ja kun alkaa seurata niitä niin ne alkavat lisääntyä. Harmi, että päiväkirjan pito on juurikin ajoittaista, olisi hienoa muistaa nauttia kaikesta paljon enemmän. Samaan sarjaan menee unipäiväkirja :)

   Poista
 2. Blogissani on haaste. Haastoin sinut mukaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt juuri muistinkin, että minulla oli pari haastetta vastaamatta - olen tällainen hidas näissä nykyään. Silti olen iloinen ja kiitollinen kun minut haastetaan mukaan <3 Poikkean katsomaan mistä on kysymys, jospa nyt oikeasti saisin haasteen hoidettua kunniallisesti :) Kiitos Sallamari <3

   Poista