.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 24. tammikuuta 2013

Läsnäoloa arkeesi VoimaPuutarhasta

Oletko milloinkaan unelmoinut omasta voimapuutarhasta? Ehkä sinulla on onni omistaa oma puutarha ja tiedät miten paljon voimaa puutarhasta voi saada. Olen halunnut jakaa RunoTalon puutarhan ja voimametsän voimaa kuvieni kautta. Syntyivät VoimaPuutarha 2013 voimakortit. Tammikuun voimakortit ovat jo syntyneet. Niiden tilaajat avaavat viimeisen tammikuun voimakortin ensiviikon alussa. Helmikuun kortit ovat minulla valmiina toimitettavaksi tilaajilleen. Ideana on, että voit saada oman voimapuutarhan luoksesi muistuttamaan läsnäolon tärkeydestä arjessa. 
Helmikuun voimakortteja on muutama ylimääräinen nippu vielä varastossa. Tilausaikaa on sunnuntaihin 27.1. saakka. Maaliskuun kortit tilataan tammikuun loppuun mennessä. Yleensä tilaan muutaman ylimääräisen nipun, joten tilausaika saattaa joustaa.


Jos tahdot tietää VoimaPuutarhasta enemmän niin voit tutustua tästä.

Omat VoimaPuutarha 2013 voimakorttisi voit hankkia nettipuodista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti