.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 22. tammikuuta 2013

Blogin selkeytystä ja vuosisuunnitelmaa

Blogin selkeä ulkoasu on asia, joka saa minut tasaisin väliajoin sekä huolestumaan että innostumaan. Olen siivonnut jälleen kerran sivumarginaalia puhtaammaksi. Ehkä nyt voisin pysyä tässä seesteisessä selkeyden olotilassa. On helpompi hengittää kun on enemmän tilaa. 

Olen miettinyt blogin ulkoasua sivulle saapuvien näkökulmasta. Mietin mitä täältä etsitään, mitä halutaan löytää ja miten kaikki asiat olisivat johdonmukaisilla paikoilla. Jouduin ottamaan itsestäni rivakan niskaotteen, että pysyin kurissa enkä lähtenyt rönsyilemään ympäriinsä. Rönsyjä on vielä jäljellä, mutta suunta on oikea. Tein RunoTalolle vuosisuunnitelman. Suunnitelmassa määrittelin itselleni blogin ja facebookin sisällöt. Suunnitelma antaa minulle tukea ja selkeyttä sekä muistuttaa päämäärästäni. Suunnitelmaa voin muuttaa, joten se ei estä minua muuttumasta, jos koen siihen tarvetta myöhemmin.

Päivittäisiä voimakortteja julkaisen facebookissa, mutta tein tänne blogiin sivun johon myös päivitän voimakortit, joten niitä voi seurata täällä blogissakin. Linkki on sivupalkissa otsikolla RunoTalon Elämyksiä - Facebook voimakortit. Täällä blogin puolella keskityn julkaisemaan juttuja RunoTalon eli oikeastaan minun kuulumisistani, kerron tuotteisiin liittyviä asioita ja julkaisen VoimaRunoja.Yläpalkkiin valitsin isoimmat ja tärkeimmät linkit kuten facebook ja RunoTalon uutiskirjeen tilaus. Uutiskirje tulee jatkossa aina kuukauden alkupuolella ja kehittelen siihen jotain uutta ja erityistä uutiskirjeen tilanneille. 

Sivupalkissa on kerätty RunoTalon elämykset selkeiksi linkeiksi. Nämä elämykset ovat uusiutuvia eli osa niistä vaihtuu aina silloin kun keksin kokeilla jotain uutta juttua. Omana linkkiryhmänään ovat RunoTalon nettipuodissa myytävät tuotteet. Osa linkeistä johtaa suoraan puotiin ja osa täällä blogin sivuilla sijaitseviin tuote-esittelyihin. 

Käsintehdyt kirjat ovat äitini yrityksen TuuliHelmen tuotteita, joita on ollut myynnissä nettipuodissa. Jatkossa äitini myy kirjat suoraan omasta yrityksestään, joten siksi linkki on hänen yrityksensä sivuille. Uudistan TuuliHelmen blogisivut lähiaikoina hänen kanssaan eli tulossa on uusia ihania kirjoja, joita ei vielä sivuilla ole nähtävillä. 

Huomenna päivitän aarrekarttakurssia ja Aarrekarttamaailman sivut tarvitsevat myös oman selketyksensä. Aarrekartta-asiat ovat olleet hieman taka-alalla, mutta nyt laitoin ne vuosisuunnitelmaan itselleni tähän tammikuulle uudistettavaksi, joten pidän kiinni tavoitteistani ja alan ahkeroida.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti