.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 4. tammikuuta 2013

Löydä ja Tunne arki-iloa
Löydä ja Tunne arki-iloa kaikessa mitä teet


Tämä ajatus jäi itämään mieleeni eilen illalla. Saan hyvän mielen ja onnellisen olon pienistä hetkistä ja arkisista perusjutuista.  Tällaisia asioita on tavallisessa päivässäni sadoittain. Minun on vain muistettava poimia niitä itselleni. 

Arki-ilojen vati on täynnään kauniita, keveitä ja läpikuultavia juhannusruusun terälehtiä. Voin kokea muistojen huumaavan tuoksun ja kauneuden, jos pysähdyn hetkeksi. Kauneuden ja ilon kokeminen arjessa ei vaadi paljon aikaa, sillä voin tuntea syvästi tehdessäni asioita. Edetessäni tilanteesta toiseen voin vielä matkalla seuraavaan hetkeen antaa sydämeni hehkua edellisen hetken tunnelmasta. 

Eilen kävelin pesuhuoneeseen ennen nukkumaan menoa. Olin noutamassa puhdasta yöasuani pyykinkuivaustelineestä. Sujauttaessani puhtaan paidan päälleni tunsin kiitollisuutta ja onnea tuosta hetkestä. Puhdas paita, lempipyjamahousut ja rauhaisa yöuni edessä. On useita pieniä asioita, joista voin opetella tietoisesti olemaan kiitollinen ja onnellinen. 

Arki-ilojen ketju pidentyy päivä päivältä mitä enemmän harjoittelen. Voin siirtyä hetkestä toiseen löytäen yhä uusia pieniä arki-iloja. Ennen tätä kirjoittamishetkeä sytytin takan. Istuin polvillani takan edessä ja katsoin miten puut syttyivät. Onnellinen arki-ilon hetki minulle. Tänään vatini alkaa olla jo aika täynnä. Onko sinullakin jo oma arki-ilojen vati täynnään kauniita hetkiä? 


2 kommenttia:

  1. Todella hyvä julkaisu josta saan mietittävää myös itselleni !!! Hyvää loppiaista sinulle :) RONJA

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedätkö, että tulen tosi, tosi onnelliseksi tästä palautteestasi. Toivon hyvää loppiaista myös sinulle Ronja <3

      Poista