.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Keskity hyvään - Olet onnekas!

Keskity siihen 
mikä on elämässäsi hyvin
 ja huomaat olevasi onnekas. 


Uskon tähän täysillä. Ei ole helppoa olla elämänmyönteinen ja luottavainen jatkuvasti eikä minun tarvitsekaan. Riittää kun kiinnitän huomiota omaan sisäiseen puheeseeni. Siihen ääneen, joka kuiskii jatkuvasti sisimmässäni. On hyvä, että sisäinen ääneni kertoo minulle usein ystävällisiä ja luottavaisia ajatuksia. Mitä enemmän kiinnitän huomioni hyviin asioihin, sitä enemmän niitä virtaa elämääni.

Harjoittelen päivittäin tätä ajattelutapaa. Eilen oli vaikea hetki kun ymmärsin, että monen päivän vapaa on loppumassa. Tarkkailin itseäni ja omaa sisäistä puhettani. Sain itseni kiinni surkeista ajatuksista. Päätin tietoisesti ajatella ja tuntea toisin. Ensin tuli vain ajatuksen taso, mutta pian huomasin helpotuksen tunteen. Sisäinen hymy ja toiveikkuus alkoivat itää. Tunne kasvoi sisimmässäni kuin pieni liekki, johon puhalsin voimaa. Liekki alkoi palaa yhä suuremmalla ja kirkkaammalla liekillä.

Hetket illalla nukkumaan mennessäni ja aamuisin heti herätessäni ovat tehokkaimpia ajankohtia tehdä ihmeitä omalle sisimmälleni. Silloin luon mielessäni näkymiä ja tunnelmia elämäni hyvistä asioista. Samalla toivon hyviä asioita kaikille lähipiirissä, sillä jokaisella heistä on suuri vaikutus myös minun elämääni. Lopulta koko maailma saa oman osansa hyvistä ajatuksista. 

Omaan terveyteeni voin vaikuttaa ajatusteni kautta. Aarrekarttamaailmassa olen julkaissut Louise Hayn terveysaffirmaatioita suomeksi. Voit katsoa ne näistä linkeistä.


Tässä alla on vielä Louise Hayn elokuva, joka kertoo hyvin sisäisen puheemme voimasta ja sai ainakin minut ajattelemaan asiaa perusteellisesti. Olen pari vuotta sitten ostanut elokuvan omaksi, mutta nyt löysin sen netistä. Tässä ei ole suomenkielistä tekstitystä kuten ostamassani elokuvassa on. Aiempi julkaisemani elokuvan lyhyt esittely suomeksi löytyy täältä. Terveys affirmaatiot tulivat elokuvan mukana.2 kommenttia:

 1. Minulla oli yhdessä vaiheessa vaikea hyväksyä yhden läheisen käyttäytymistä. Sitten tajusin, että en voi muuttaa häntä, mutta itseäni voin. Päätin joka päivä miettiä niitä hyviä puolia, joita hänessä on, enkä niitä paria jotka ärsyttivät. Ajan kanssa ärtymys lakkasi ja minulle tuli paljon parempi olo. Tilannekin muuttui kuin itsestään.
  Ajatuksillamme on suuri voima.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut saman eli asiat muuttuvat kuin taikaiskusta muuttamalla omia ajatuksia sinnikkäästi. Ajatusten voima on hieno juttu ja on upeaa saada siitä kiinni - elämä alkaa muuttua monin tavoin parempaan <3

   Poista