.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Löydä leikkimieli ja taianomaisuus päivässäsiLöydä leikkimieli ja taianomaisuus päivässäsi


Aamulla laitoin voimakurssilaisten ensimmäiset tehtäväkirjeet postiin. Maanantaina alkava kurssi on kolmas RunoTalon järjestämä voimakurssi. Minusta tuntuu kuin kurssin voima vahvistuisi. Kahteen edelliseen kurssiin osallistuneet ovat ihmeellisellä tavalla mukanamme tällä kolmannella kurssilla. Minusta tuntui siltä tänään  laittaessani kirjekuoria valmiiksi. Jokainen tuleva voimakurssi tulee olemaan aina edellistä vahvempi, sillä voimaverkostomme kasvaa.

Löydä leikkimieli ja taianomaisuus päivissäsi - tämä lause on kopioitu voimakurssin kurssikirjeestä. Taianomaisuutta on sekin, että valitsin yllä olevaan kuvaan tekstityypin ja nyt huomasin, että siinä on voimakurssin symboli spiraali vahvasti mukana. 

Voimakurssista voit lukea tarkemmin täältä ja nettipuodista voit tilata oman voimakurssin. Seuraava voimakurssi alkaa maaliskuussa ja kestää kaksi kuukautta.

Leikkimieltä ja taikaa sinun päiviisi - toivon, että nautit niistä usein!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti