.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 5. tammikuuta 2013

Muuttuminen & TahdonvoimaMuutos on mahdollinen
Jos tahdon sitä oikeastiOlen pystynyt muuttumaan. Muutos ei ole tapahtunut nopeasti vaan asteittain pitkän ajan kuluessa. Muuttuminen on vaatinut tietoista itseni tarkkailua. Olen miettinyt tapaani reagoida tilanteissa ja etsinyt keinoja toimia toisin. 

Itseni tarkkailu voi mennä liiallisuuksiinkin. Huomaan moittivani omaa käyttäytymistäni tai kelaavani jotain tapahtumaa mielessäni yhä uudestaan. Tästä tavasta haluan lopullisesti päästä eroon. Asteittain kriittisyys itseäni kohtaan on vähentynyt. Energiaa kuluttava asioiden turha pohdinta on tarpeetonta. Tahdon todella lopettaa sen.

Miten saan muutoksen aikaan? Päättäväisyydellä. Minun on oltava sinnikäs. Mitä pidempään pystyn toimimaan uudella tavalla, sitä paremmin tapa alkaa juurtua pysyväksi toimintamalliksi. Aluksi hyväksyn vähemmän täydelliset suoritukset. Voin edetä rauhassa vähitellen. Päätös muutoksesta on jo iso askel kohti tavoitettani. Tahto vie minut perille.

Voin muuttua. Muutos alkaa aina itsestäni, ei milloinkaan muista. Elämä on aina omissa käsissäni. Minä olen se voima, joka liikuttaa minua. Minä olen se, jonka kuuluu rakastaa minua eniten maailmassa ja siksi tahtoa kaikkea parasta itselleni. 6 kommenttia:

 1. Muutoksen saa aikaan halulla, haaveilla ja toiveilla. Kiirehtiä ei kannata, positiivisuudella sekuntti, minuutti, tunti, päivä, kuukausi, vuosi kerrallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin - meistä ei ole tullut sitä mitä olemme yhdessä yössä, joten ei voi muuttuakaan ihan hetkessä. On annettava itselleen aikaa ja positiivisuutta <3

   Poista
 2. Ehkä tämä vuosi antaa enemmän tahdonvoimaa muutoksille, haaveille ja unelmille myös itselleni - katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan ..... !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotetaan hyvillä mielin tätä ihmeellisen ihanaa vuotta sen tulevia viikkoja, päiviä, tunteja, minuutteja, sekunteja - niin paljon mahdollisuuksia <3

   Poista