.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

VoimaPuutarha 2013 kortit syntymässä


Uusien voimakorttien syntymä alkaa lähestyä. Tavoitteeni on, että voisin esitellä koko ideani syyskuun lopussa. Näihin voimakortteihin liittyy uusia yksityiskohtia, jotka eivät vielä ole täysin valmiita. On asioita, jotka minun on mietittävä ja muotoiltava loppuun saakka. Kerron tässä sen osan suunnitelmasta, joka alkaa olla täysin varmaa.

Voimakorttien nimeksi tulee VoimaPuutarha 2013 ja teemana on Löydän sisäisen voimani. Kuvassa on voimakorttien takapinta eli se ei ole tyhjä ja valkoinen kuten aikaisemmissa korteissa. Nämä kortit muistuttavat pelikortteja. Jokaisessa kortissa on tämä sama kuva takapinnalla. Lisäksi näihin tulee pyöristetyt kulmat. Koko on sama kuin aikaisemmin: käyntikorttikoko. Postikorttikoko on vielä harkinnassa, sillä kortteja on tarkoitus ensisijaisesti käyttää omana voimauttavana korttipakkana.

Nyt on vielä mahdollisuus vaikuttaa suunnitelmiini. Mielipiteitä saa kertoa. Tekstien tyyli, väri ja asettelut saattavat vielä muuttua. Harkitsin korttien takapintaan pelkkää Runotalon sinistä logoa valkoisella pohjalla, mutta jotenkin se tuntuu liian harkitulta ja järkevältä valinnalta. Taidan haluta näihin kotikutoista tunnelmaa.


Tässä on yksi esimerkki voimakortin etupuolesta. Olen päätymässä siihen, että korteissa on teksti etupuolella. Voimakortteihin on tarkoitus tulla mukaan kortin merkitys, joka on erillisenä kortin mukana. Merkitykselle on oltava otsikko, joka yhdistää kortin ja kortin viestin. Muuten kortit voisi erottaa  toisistaan vain kuvan tai kasvin nimen perusteella, mikä olisi aika hankalaa.

Näitä voimakortteja en myy pakkoina vaan pieninä erinä tilauksesta. Toimitussysteemin ja hinnoittelun suunnitelma on vielä keskeneräinen, joten palaan siihen myöhemmin. Minulla on tästä tosi hyvä tunne ja olen löytänyt tämän kautta uusia pieniä tekemisiä, joista nautin todella paljon. Sehän on aina hyvä merkki, jos huomaa jotain tehdessään, että ihan alkaa naurattaa kun tuntee tekevänsä niin omaa juttuaan. Sitä löytämisen iloa toivon meille ihan jokaiselle omassa elämässä.


4 kommenttia:

 1. Kuten sanot löytämisen ja tekemisen ilo takaa sen, että on oikealla tiellä. Uudet kortit näyttävät hyviltä ja mielenkiinnolla odotan niiden syntyä. Onnea matkaan sinulle ja uusille korteille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän yhä enemmän pysyä ilon tiellä, olla kuin lapsena leikkiessä jotain oikein kivaa leikkiä. Kiva, että olet odotuksessa mielenkiinnolla mukana :)

   Poista
 2. Innolla odottelen uusia kortteja. Koen, että minä tarvitsen niistä myös omani. Mustavalkoisia korttejani olen käyttänyt ja joskus vain kurkistellut. Ne toimivat!

  Yksi seikka tuli mieleeni katsellessani tuota esimerkkikorttia. Siinä kuva ja teksti hieman kilpailevat huomiosta. Laittaisin tekstin aavistuksen pienemmällä. Teksti toimii vahvasti silti, koska sen sanat piirtyvät sisimpään heti lukemisen jälkeen. Nauttisin siitä, että kuva saisi rauhassa jatkaa puhutteluaan lukemisen jälkeen. Tällainen ajatus:)

  Sinua on siunattu ihanalla lahjalla! Ja muut saavat nauttia sen sadosta. Huikeaa!

  Aurinkoa syyspäiviisi ja tsemppiä korttien viimeistelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että odottelet. Minä myös odotan uteliaana mitä lopulta syntyy. Hienoa kuulla, että kortit toimivat.

   Olet oikeassa, että teksti voisi olla hieman pienempikin. Kokeilen sitä. Itse korteista tulee pienempiä kuin tässä ruudulla näkyvät, niitä käyntikorttikokoisia, joten tekstin luettavuuden säilyminen hyvänä vaikuttaa tekstin kokoon. Kuva ehkä kuitenkin on tärkeämpi kuin teksti - lopulta. Kiitos, että kerroit rehellisen mielipiteesi. Se oli ystävällisesti tehty, arvostan sitä.

   Täytyisikin meidän kaikkien muistaa käyttää saamiamme lahjoja, niitä on varmasti meillä paljon. Joskus ne jäävät unohduksiin tai niihin ei uskalla uskoa.

   Aurinkoa toivon sinunkin luoksesi ja syksyysi!

   Poista