.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Lokakuun henkilökohtainen voimakortti

Uudistin henkilökohtaisen voimakortin.
Nyt saat sen aina tulevalle kuukaudelle.


Oma voimakorttisi tulevalle lokakuulle
on tilattavissa launtaihin 29.9. asti nettipuodista.

Tänään valmistin meille kaikille yhteisen voimakortin:


- Tervehdys RunoTalon Voimapuutarhasta -

Voimakortti lokakuulle 2012Päiväsi voivat olla kuin leikkisä kukkaniitty
Huolesi unohtuivat kauan sitten
ne häipyivät jonnekin
kera niityllä lentävien pörriäisten
Älä ole huolissasi huomisesta
älä mieti eilisen sanoja
Ajattele tämän päivän uusia ajatuksia ilolla


Kulkiessasi läpi kukkaniittyjen ja arkisten päivien löydät paljon hyvyyttä polkusi varrelta. Voit poimia kaikki hymyt ja ystävällisyydet käsivarsillesi, kerätä niistä ison kimpun, jota pitelet lähellä sydäntäsi. Aurinko voi kurkistella pilvien reunojen takaa; et ehkä huomaa miten aurinko lämmittää kasvojasi, miten tuuli silittää poskeasi ja vastaukset ovat auringon säteiden kantamina lähellä katsettasi. Katsele vesilätäköihin, näe itsesi kauniina syksyisessä ikkunassa, huomaa tähdet, löydä kuu, elämäsi ei tarvitse olla niin vakavaa. Löydä lapsuutesi mielipuuhat uudelleen, tee niistä lämpöinen pesäkolosi ja nauti.


4 kommenttia:

 1. Sopi kovasti minun tähän päivään! :)

  VastaaPoista
 2. Liikaa murehdimme eilisen sanoja tai muuta tekemättä jättämistä. Eilen sattui juuri jotain sellaista, mitä mietin. Sitten nostin illalla kortin ja ajattelin, mitä olisi viisainta tehdä. Pakasta nousi kortti "vapaus". Olin niin helpottunut, että kyynelet nousivat silmiini. Olin vapaa ja tänään sainkin nähdä, että turhaan mietin ja surin, olin käsittänyt täysin väärin.

  Kiitos tästä hienosta tekstistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä Uuna, olen usein huomannut saman, että juutun miettimään jotain tapahtumaa, asiaa ja sitten se on lopulta ihan pikkujuttu. Varsinkin yöllä kesken unien herätessä voi jokin tuntua ihan ylitsepääsemättömän isolta jutulta. Onneksi asiat ovat enimmäkseen luonnostaan järjestäytyviä.

   Poista