.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 22. syyskuuta 2012

Voimakurssin kuulumiset & seuraavan kurssin ilmoittautumiset


Voimakurssin kolmas viikko päättyy huomenna. Maanantaina alkaa kurssin viimeinen viikko, joka päättyy loppuseremoniaan. Odotan mielenkiinnolla tuota hetkeä.


Tein tänään tämän viikon tehtävät valmiiksi. On ihmeellistä huomata miten hyvin vertauskuvalliset harjoitukset toimivat. Tunnen, että kurssin edetessä olen oppinut paljon itsestäni. Olen tarkkaillut omia ajatuksiani ja tunteitani eri tavalla kuin ennen. Yhden minua mietityttäneen ongelman olen saanut ratkaistuksi kurssin aikana. Lisäksi tunnen saavuttaneeni mielenrauhaa ja läsnäoloa. Oikeastaan sisäinen rauha on saapunut tämän kolmannen viikon myötä.


Suosittelen kokeilemaan tätä voimakurssin tehtävää: Ota tyhjä paperi eteesi ja kirjoita siihen kaikki minkä haluat puhdistaa pois elämästäsi. Kun olet kirjoittanut paperin täyteen, niin polta tai hävitä paperi jollain tavalla. Kirjoittaminen on todella puhdistavaa. Tunsin miten oloni keveni, kun siirsin asioita itsestäni paperille. Tuntui hyvältä nähdä paperin asioineen palavan pois.

Seuraavalle voimakurssille ehtii ilmoittautumaan vielä huomiseen iltaan saakka. Olette lämpimästi tervetulleita mukaan. Tiedän, että samaan ryhmään saapuvat juuri oikeat ihmiset oikeaan aikaan. Tunnet sydämessäsi, jos juuri sinun on aika olla nyt mukana.

Voimakurssin lisätiedot löytyvät täältä.


4 kommenttia:

 1. Kolmas kuva on juuri se mielenrauhan kuva. Hieno harjoitus, tuota täytyykin kokeilla.
  Minua kiinnostaa tämä kurssi kovasti, mutta nyt on liian paljon muuta menossa, joten en pystyisi keskittymään siten kuin haluaisin. Kuten sanot, sen tuntee koska on aika. Se tulee vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa ollakin, katsoin itsekin vielä kuvaa uudelleen. Harjoitusta tosiaan kannattaa testata.

   Huomasin, että keskittymistä kurssi tosiaan vaatii ja uskon, että mitä paremmin keskittyy niin sitä enemmän saa itselleen kurssista irti. Varmasti se menee niin, että oikeat ihmiset ovat koolla kurssissa oikeaan aikaan. Jokaiselle kurssi on ihan omanlaisensa. Odotan jo jännityksellä, että saan kerätä palautteen kurssilaisilta.

   Poista
 2. Minusta tuntui, että minun tulee osallistua voimakurssille juuri nyt. Ensin kavahdin vähän hintaa kun en ihan tarkalleen ottaen tiedä mitä se sisältää, mutta olen etenkin viime aikoina saanut niin paljon iloa, voimaa ja lämpöä blogistasi, että luotan nyt intuitiooni. Jään odottelemaan postia mielenkiinnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen iloinen, että olet mukana. Uskon, että jokainen tietää ja tunnistaa milloin itselle on hyvä aika osallistua tähän kurssiin.

   Olen miettinyt hintaa itsekin ja juuri sitä, että paljonko kurssista voisi kertoa etukäteen. Ehkä voisin tehdä jonkun listan viikkojen tehtävistä, jotka hieman valottaisivat kurssin sisältöä. Toisaalta olisi kiva säilyttää yllätyksellisyys. Saatan tehdä tähän seuraavaan kurssiin muutoksia, kun saan palautteen kurssilaisilta. Jokainen ihminen on yksilö, joten mielipiteitäkin on monia. Tässä kurssissa on mahdollista vaikuttaa itse paljon kurssiin käyttämäänsä aikaan. Itse luotan tämän kurssin voimaan vahvasti ja uskon sen välittyvän eteenpäin kurssilaisillekin.

   On niin mukava tietää, että olet saanut täältä blogista itsellesi hyviä asioita. Tulen siitä onnelliseksi, sillä se on osa unelmaani, jota haluan toteuttaa tässä elämässäni. Hienoa, että luotat vaistoosi. Tervetuloa voimakurssille! Muutama viikko vielä odotusta, sitten se alkaa :)

   Poista