.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

lauantai 1. syyskuuta 2012

Aarrekarttakurssi torpalla 20.- 21.10.12 & toteutuneita karttakuvia


Olen alustavasti varannut Seitsemisen kansallispuiston läheisyydessä sijaitsevan torpan aarrekarttakurssia varten. Olisitko kiinnostunut lähtemään kurssille 20. - 21.10. 2012? Lisätietoa kurssista torpalla löytyy nettipuodista. Mukaan voi ilmoittautua ja kysellä tarkemmin sähköpostitse talo@runotalo.net.

Jos olet kiinnostunut, mutta ajankohta ei sovi niin laita viestiä - voin kertoa myöhemmin milloin seuraava mahdollisuus on. Torpalle on noin tunnin ajomatka Tampereelta. Tarvittaessa voidaan sopia yhteiskyydityksestä, jos et omista autoa.
Aarrekarttojen toimivuutta voi vain ihmetellä. Itselläni on tunnelma - ja aarrekarttoja vuodesta 2006 lähtien. Tänään otin ne kaikki pöydälle ja kuvasin kaikki kuvat, joista löysin toteutuneita toiveitani. Kaikkia toiveita ei edes tiedosta kartan tekohetkellä. Aarrekarttamaailma blogissa on useita kuvia ja lyhyitä kommenttejani. Laitoin ne sinne tänään erilleen tästä blogista, että kiinnostuneet voivat lähteä sinne tutustumaan. Siellä on monia vinkkejä hyvistä kirjoista ja ohjeita karttojen tekoon.

Tänään edistin unelmaani puutarhassa siirtelemällä kasveja ja jakamalla perennoja. Jatkan huomenna, jos ei sada kovasti. Sitten ehkä tulee taas kuviakin uudistuneesta alueesta. Niin ja tosiaan, edistäähän unelmaa myös aarrekarttakurssi torpalla kunhan vain saan tarvittavan ryhmän kokoon. Kiitos tästä innostuksestani kuuluu Päiville, joka laittoi minulle viestiä ja tiedusteli kurssia torpalla. Aina voi tehdä heti niitä asioita joista nauttii. Milloin olisi parempi hetki kuin juuri nyt?


4 kommenttia:

 1. Harmi kun matka on niin pitkä täältä pohjoisesta inne :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, se on kyllä tosiaan pitkä matka...täytyy siis kehitellä viikon mittainen kurssi niin kannattaa tulla tänne asti ;)

   Poista
 2. olen tehnyt omia pieniä aarrekattoja kuvista. En ollut oivaltanut, että voi myös kirjoittaa unelmistaan. Pieniä sydämen toiveita. Nytpä teen niitä. Kiitos vinkistä. Rastatukka olisi kyllä huikea mummon päässä:) Se olisi myös huikea muutos saattaisi tehdä hyvää..Siihen pitää kai olla kuitenkin oma tukka vähintään puolipitkä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kaikkea kannattaa kokeilla. Kirjoittaminen on tosi tehokasta: voi kirjoittaa niin että kuvittelee itsensä tulevaisuuteen vaikkapa parin vuoden päähän ja kirjoittaa päivästään siihen eläytyen - siis ihan kuin se olisi totta.

   Rastatukka voi olla mummollakin. Afrikassa kun minulle tehtiin lettejä kävi hopeahapsinen iäkkäämpi rouvat ottamassa kolme pitkää pikkulettiä niskaan, hänellä oli lyhyt hopeinen tukka. Pikkuletit saadaan jo aika lyhyeenkin hiukseen kiinni, taisi olla vain 5 cm minimi muistaakseni. Minullakin oli omat hiukset ihan lyhyet. Vaihtelu tekee hyvää, ihan kaikenlainen, pysytään hereillä ;)

   Poista