.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Ilmainen syysruukku idea

Tienhaaran tolppien päällä olevat kukkaruukut alkoivat näyttää ränsistyneiltä. Eikä ihme, sillä niissä ovat koko kesän ajan olleet samat valkoiset orvokit. Maahumala on kesän loppua kohti kaunistunut ja väri on muuttumassa kauniin tummanpunaiseksi.

Leikkasin orvokkien varret pois. Sitten suuntasin pellolle metsän reunaan ihmettelemään mitä voisin keksiä ruukkuihin tilalle. Mesiangervojen kuivuneet kukinnot näyttivät hauskoilta, joten leikkasin niitä valtavan nipun. Terävät varret oli helppo pistellä multaan. Nyt ruukut ovat taas kauniit ainakin muutaman viikon ajan eikä pakkanenkaan haittaa.

2 kommenttia:

 1. Kaunis tuli! Minäkin olen usein, etenkin näin syksyisin, hakenut luonnosta ruukkuihin kasveja. Kun pakkaset tulevat jäätyvät kiinni ja säilyvät tosi pitkään.
  Huomenna taulujen kanssa Helsinkiin, jännittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa, että olet menossa sinne - kaikkea parasta ja luovuuden juhlamieltä myös matkaasi! Hymyilen täällä suupielet korvissa ja silmäkulmat naururypyillä, olen onnellinen tästä sinun tilanteestasi, se on niiiiiin hienoa :):)

   Poista