.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Voimakurssin loppuseremonia
Voimakurssi on yllättänyt minut. Luulin, että tämän kurssin vaikutus minuun itseeni ei olisi niin voimallinen, sillä olen tehnyt kurssin harjoitusten tapaisia asioita säännöllisesti jo monia vuosia. Tämän viikonlopun aikana voimakurssi tuli päätepisteeseensä eli loppuseremoniaan. 
Huomasin tällä kuluvalla viikolla, että palapelini palasia alkoi loksahdella kohdilleen. Loppuseremonia sai kuitenkin paljon hienomman päätöksen kuin osasin ikinä kuvitella. En todellakaan ymmärtänyt mitä työstin itsessäni kurssin neljän viikon aikana. Se selvisi vasta tämän loppuseremonian kynnyksellä. 

Tein loppuseremonian puutarhassa. Aamupäivän satoi ja oli synkkää, mutta juuri sopivasti alkuillasta alkoi aurinko pilkistellä pilviverhon välistä. Valitsin puutarhasta paikan, johon auringon säteet osuivat ja istuin siinä pitkään hiljaisuudessa. 
Tein seremonian tehtävät. Ajattelin kurssilaisia, joiden tiesin suorittavan omia loppuseremonioitaan. Tunsin vahvasti, että olemme aloittaneet jotain tärkeää yhdessä. Tämä on loppuseremonia, mutta todellisuudessa tämä on matkamme alku.

Tässä on maisema edessäni tehdessäni loppuseremoniaa puutarhassa.

Kävin lopuksi kuvaamassa vielä lähempää timantteja, jotka loistivat kuusen oksilla. Voimakurssi on hyvin henkilökohtainen asia ja siksi en kerro enempää yksityiskohtia omasta kokemuksestani. Uskon, että tulette jossain vaiheessa näkemään ja kokemaan blogissani sen mitä tänään löysin. 
Jopa unimaailma on ollut voimakurssin aikana mukana auttamassa minua vahvasti. Uni, joka on toistunut monia vuosia samanlaisena sai tänään aamulla herätessäni uudenlaisen lopun. Unessa on ollut toistuva ongelmatilanne, josta en ole selvinnyt. Nyt sain nähdä unen, jossa tilanne sujui ensimmäisen kerran oikein hyvin, suorastaan nautinnollisesti. 
Minulla on onni olla mukana seuraavallakin voimakurssilla, joka alkaa 15.10. Uskon myös, että kaikilla voimakurssilaisilla kurssi ei lopu tähän loppuseremoniaan vaan jatkuu jokaisella omalla tarkoituksellisella tavallaan. 
Seuraavaan voimakurssiin lokakuulle en enää ota uusia osallistujia, mutta seuraava kurssi on tammikuussa 2013. Sinne voi vielä ilmoittautua mukaan.Nykyään voimakurssin harjoitukset löytyvät Spiraalipolun oppaasta, jonka voit tilata omaksi.

 Tilaa Spiraalipolun opas
Niin on päiväni hiljainen
täynnä pieniä hetkiä onnen.
En ole siitä kiitollinen 
jos olen hiljaisuudessa
koko elämäni.


Välillä on oltava tuulta ja myrskyä,
sillä muuten en voi hiljaisuutta ymmärtää,
arvostaa sen karua kauneutta,
joka ei ole runsautta ensikatsomalla.


Ollessani tarpeeksi kärsivällinen
hiljaisuus alkaa avautua minulle,
avaa eteeni uuden maailman,
jonka elävyys ja huuma ovat minulle 
jopa liian paljon kerralla.

Otan pieniä annoksia tänään,
että en humallu hiljaisuudesta.


Lisää runoja on runosivulla.
Joko sinulle tulee ilmainen voimakirjeeni? Tilaa täältä.


2 kommenttia:

 1. Ihania ja pysähdyttäviä kuvia!

  Itselläni on oma tavaran raivaus metodi ;) Mies tässä juuri toissapäivänä mietti, että kun rempan jälkeen lähti 3 isoa kaappia pois ja silti tällä hetkellä mikään nykyinen kaappi ei pursuile tavaraa. No minä olen myynyt kirpparilla, nakkonut pois ja lahjonut anoppia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän samaan tyyliin täällä mennään. Tänään taidan kirjoitella siitä minun käyttämästä roinametodista täällä blogissa. Tekipä sitä miten tahansa niin se on aina hyvästä :)

   Poista