.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 18. syyskuuta 2012

Testaa voimakortit


Ilmoitin eilen mahdollisuudesta testata voimakortteja. Jos juttu meni sinulta ohi, niin tässä linkki eiliseen juttuun. (tein eilen melkein heti toisen postauksen, joten voimakorttiasia jäi uuden postauksen alle piiloon - siksi tämä toisto).2 kommenttia:

 1. Haluan kertoa voimakorteista sen verran, että nyt kun on tulossa näyttely, on tullut kirja ja tulossa toinenkin, antologia, olen jotenkin niin ujo esittelemään omia töitäni, vaikka muuten olen reipas ja rohkea, nyt joudun oikein pinnistelemään, että kehtaan laittaa jotain esim. blogiin.
  Nyt olen joka ilta ottanut kortin ja miettinyt, mitä minun pitäisi oikein tehdä. Vaikka kuinka sekoitan pinkkaa ja varmasti otan näkemättä, niin aina tulee kortti avoimuus tai rohkeus. Avoimuus on nytkin tullut kolmena iltana peräkkäin. Olen päättänyt sitä uskoa ja kerron näyttelystä, kunhan saan galleriasta esittelyn. Monia muitakin viisaita vihjeitä olen saanut kesän aikana.

  Kannattaa kokeilla, nyt kun on mahdollisuus. Näet, miten kortit toimivat sinun kohdallasi. Se on uskomatonta ja jotenkin ihan hulluakin, miten viisaita vastauksia sieltä tulee, mutta tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Uuna, miten ihana viesti sinulta. Ihmettelen myös voimakorttien toimivuutta, viimeksi tänään. Teen varmasti jatkossa uudelleenkin tätä korttien testausmahdollisuutta, sillä minustakin on mielenkiintoista kokeilla miten kortit toimivat. Meillä on jokaisella kyky saada viestejä omalta sisimmältä ja se on todella ihmeellistä ja kaunista.

   Kiitos sinulle Uuna ja rohkeutta taiteilijalle :)

   Poista