.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Voimakurssi 15.10.

Muistuttelen teitä voimakurssista kiinnostuneita, että seuraava voimakurssi alkaa 15.10.12. Ilmoittautuminen päättyy 23.9.12. Tarkemmat tiedot kurssista löytyvät täältä.

Ensimmäinen voimakurssi alkoi syyskuun alussa ja kurssi on nyt edennyt puoliväliin. Olen itse mukana suorittamassa kurssin tehtäviä. Kulunut viikko oli kovin kiireinen. En ehtinyt suorittaa kaikkia tehtäviä ihan täydellisesti, joten minun on siirrettävä pari asiaa vielä maanantaille ja tiistaille. On yllättävää, miten nopeasti viikko hurahtaa. Parasta olisi tehdä tehtäviä pienissä osissa ja säännöllisesti joka päivä. Sillä tavalla kurssista saa parhaan hyödyn. Toivon, että kurssilaiset ovat ehtineet tehdä viikon tehtävät rauhassa.

2 kommenttia:

 1. Ei sitä ymmärrä, kuinka monta lukkoa onkaan sisällään kantanut, mutta onneksi pikkuhiljaa löytyy avaimia.
  Tarinassani on yksi avain, ainakin yhdelle pienelle Rantatuulelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niin, on lukkoja, mutta on avaimiakin - onneksi. Jaahas - on taas poikettava katsomaan mistä ihmeestä on kysymys. Kyläilen lähipäivinä eli sitten sanat kiltisti siellä ;)

   Poista