.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Voimakorttien idea ja uusi Henkilökohtainen voimakortti


Voimakortti blogissa ja facebookissa

Julkaisen päivittäin blogissa ja facebookissa voimakortin eli kuvan ja tekstin. Kuva on yleensä ajankohtainen kuva Runotalon voimapuutarhasta. Teksti on VoimaAforismi ja usein lisänä on syvällinen mietelmä. 

Voimakortin on tarkoitus kuvan ja sanojen kautta nostaa esiin ja vahvistaa itsellemme vastauksia, jotka tulevat omasta sisimmästä. Oman sisimmän aito kuunteleminen pysäyttää meidät ja vahvistaa meitä läsnäolon kautta. Läsnäolosta saa voimaa arkeen ja pystyy elämään paremmin tässä hetkessä. Silloin kiire ja stressi eivät saa meistä otetta niin helposti. Läsnäolevina olemme tasapainoisempia ja jaksamme paremmin.Oma voimakorttipakka

Kun tahdot kuunnella ja löytää oman sisimpäsi viestejä voimallisesti voit ottaa avuksi oman voimakorttipakan. Vuosien kuluessa pakasta tulee itselle tärkeä itsetutkiskelun väline, sillä mitä enemmän kortteja käyttää ja tutkii niin sitä enemmän ne alkavat kertoa laajempia ja syvällisempiä näkökulmia. Voit käyttää kortteja omalla tavallasi, mutta tässä minun tapani.

Valitse satunnaisesti kortti pakasta. Voit miettiä etukäteen kysymyksen tai asian johon tarvitset selkeytystä tai vahvistusta. Kortissa olevan kuvan viesti on aina tärkein ja vahvin. Anna kuvan synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Voit kirjoittaa muistiinpanoja, jolloin saat niistä paljon hyötyä myös myöhemmin. Seuraavaksi voit keskittyä kortin tekstiin ja ohjevihkosessa olevaan kortin merkitykseen. Saatat löytää vielä uusia näkökulmia asiaan.

Voimakorttien käyttö johdattaa läsnäoloon omassa arjessa ja auttaa löytämään ja vahvistamaan itselle tärkeitä asioita.

Omat voimakortit voit hankkia Runotalon nettipuodista. Mustavalkoinen puutarha voimakortit löydät tästä ja I do Africa - Tahdon Afrikka voimakortit tästä. Syksyllä 2012 ilmestyvät uudet voimakortit Puutarha 2012 - Löydän sisäisen voimani.Henkilökohtainen voimakortti

Henkilökohtainen voimakortti on uusin Runotalolle kehittämäni voimakortti. Valitsen kuvan, luon ainutkertaisen voimarunon ja tekstiosuuden voimakortin tilaajalle yksilöllisesti. Kaiken tämän teen intuitiivisesti eli vaistooni luottaen.

Kuva, runo ja teksti mahtuvat yhdelle A4 kokoiselle sivulle, jonka lähetän pdf-muodossa liitteenä sähköpostitse. Henkilökohtainen voimakortti on aina luotu seuraavalle alkavalle neljän viikon jaksolle ja toimitan sen viimeistään päivää ennen jakson alkua.

Vastaanottajan on hyvä antaa kuvan ja tekstien avautua itselleen päivien ja viikkojen kuluessa. Uskon, että näin voi saada vastauksia omasta sisimmästä. Tahtoessaan voi kirjoittaa omia ajatuksia ja tunteita muistiin näiden viikkojen aikana ja palata niihin uudelleen myöhemmin.

Mallin Henkilökohtaisesta voimakortista löydät Voimakortit & voimatuotteet blogista.

Voit tilata henkilökohtaisen voimakortin nettipuodista ja sinne pääset tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti