.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Hiljaisuuden kortit palaavat nettipuotiinHiljaisuuden voimakortteja oli myynnissä Runotalon ensimmäisessä nettikaupassa. Nämä kortit taitavat olla voimakorttien ensimmäiset versiot. Ainakin Piia Kultahippusia blogista ja Liiolii ovat toivoneet, että laittaisin näitä kortteja uudelleen myyntiin nettipuotiin. Tänään laitoin Hiljaisuuden kortit nettipuotiin. Näitä on piirongin laatikossa jäljellä muutama pakka, joten myyn niin kauan kun kortteja varastossa riittää.

Tänään laitoin nettipuotiin myös loput mitä testieristä on jäljellä eli nyt siellä puodissa on minivoimakortteja ja etikettitarroja. Lisäksi ahkeroin sähköpostitse yhteydenottoja muutamille jälleenmyyjille. Kerron sitten, kun jälleenmyyntipaikkoja voimakorteille alkaa löytyä.


4 kommenttia:

 1. Kiva kun laitoit nämä ihanuudet myyntiin ja vinkkasit vielä blogissanikin. Laitoin juuri tilauksen.

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Nyt on yksi pakka varattu sinulle ja lasku saapuu huomenna illasta sähköpostiisi. Sitten kortit ovatkin jo kohta luonasi.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, kiitos! :) Tuo Rohkeus-kortti on niin kaunis.

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä :) Itsekin näen taas nämä kortit uusin silmin - ihan kummallista miten sokeutuu asioille.

  VastaaPoista