.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Voimakurssi - Löydän sisäisen voimani

VOIMAKURSSI

LÖYDÄN SISÄISEN VOIMANI
Tahtoessasi lentää sinä lennät
tahtoessasi alas sinä tulet alas
jokainen saa sen minkä itselleen pyytää
Runotalon voimakurssi kestää kuukauden. Kurssissa on 4 viikon pituista ohjeistettua tehtävää. Voimakurssin ennakko-ohjeet toimitetaan sähköpostitse. Varsinaiset kurssitehtävien ohjeet toimitetaan tavallisena postina kirjeitse paperilla hyvissä ajoin ennen uuden tehtäväviikon alkua.

Kurssin tavoitteena on oman sisäisen voiman löytäminen. Tämä tapahtuu syvällisen ja vertauskuvallisen oman itsen puhdistamisen kautta. Kurssin tehtävissä on symboliikkaa, sitä samaa voimaa ja energiaa joka löytyy luonnosta. Keskeisimpänä elementtinä on spiraali, joka johdattaa vertauskuvallisesti eteenpäin. Tuli, vesi ja ilma ovat kurssin elementtejä, joilla on kaikilla puhdistava vaikutus.Kurssin aikana jokaisella on vastuu oman itsensä edistymisestä. On tärkeää sitoutua oikeasti suorittamaan syvällisiä pohdintoja omasta elämästään ja olemuksestaan. Tällä kurssilla jokainen on yksin omana itsenään suorittamassa tehtäviä kotinsa rauhassa, mutta todellisuudessa kukaan meistä ei ole yksin. Rakennamme yhdessä voimaverkoston, jonka voiman voimme tuntea sydämissämme. Olen itse mukana jokaisen kurssiryhmän kanssa suorittamassa samanaikaisesti kurssin tehtäviä, sillä olen varma, että ajatusten tasolla voimme hyvinkin kannatella toisiamme.


Jos tunnet, että tämän kurssin symboliikka puhuttelee ja kutsuu sinua niin silloin tämä kurssi on sopiva juuri sinulle. Ensimmäinen voimakurssi alkaa 3.9.2012 ja kestää 30.9.2012 asti.(ilmoittautuminen päättyi 19.8.12). Seuraavan kurssin olen alustavasti suunnitellut alkavaksi lokakuun puolivälin paikkeilla. Tarkennan lähempänä ajankohtaa ja kerron siitä näkyvästi sekä blogissani että facebookissa. Voit toki hetikin ilmoittautua mukaan seuraavaan alkavaan ryhmään. Tilattuasi kurssin saat laskun sähköpostiisi muutaman päivän kuluessa.


Voimakurssin hintaan sisältyy: ennakko-ohjeistus valmistautumista varten sähköpostitse, 4 voimakurssikirjettä postitse ja tarpeen mukaan minun tukeni sähköpostitse jokaiselle henkilökohtaisesti. Kurssin hinta on 95€.


Voimakurssin materiaali pohjautuu omiin kokemuksiini asioista, joiden avulla olen löytänyt oman sisäisen voimani, läsnäolon taitoa ja elämäntarkoitukseni.

Voimakurssin voit tilata Runotalon nettipuodista.

Seuraavana työlistallani on Voimakorttikurssin suunnittelu. Kurssilla kerron ja opetan miten kuvataan omat voimakortit. Voimakorttikursseja on tarkoitus pitää Seitsemisen torpalla niin kauan kun Runotaloa ei vielä ole valmiina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti