.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Kiitetään ahkerasti - kierrätetään Kiitos-kortteja

Olen työskennellyt kymmeniä vuosia asiakaspalvelutyössä. Siksi kiinnitän paljon huomiota asiakaspalvelun laatuun asioidessani eri paikoissa. Toisinaan minua harmittaa myöhemmin kun olen kertonut mielipiteeni asiakaspalvelijalle huonoa palvelua kohdatessani.  Minun on hyvin vaikea hyväksyä huonoa suoritusta tässä asiassa.

Vielä useammin annan palautetta saamastani hyvästä palvelusta. On olemassa muitakin tilanteita, joissa voisimme useammin kertoa ääneen olevamme ilahtuneita tai kiitollisia. Jo pitkään olen haaveillut, että taskussani olisi pieniä kauniita kortteja, jollaisia voisin ojentaa ihmisille silloin kun on aihetta kiittää heitä. Jos tilanne on sopiva niin korttiin voisi kirjoittaa pienen viestin saajalle. Ehkä kortin voisi jättää tyhjäksi, jolloin saaja voisi halutessaan kierrättää kiitosta ja hyvää mieltä edelleen eteenpäin. Joskushan sopiva tilanne voi tulla ihan yllättäen.

Voisiko käydä niin, että hyvät tilanteet lisääntyisivät kiinnittäessämme niihin enemmän huomiota? Uskon niin. Siksi tein vain kiitos kortteja, vaikka kerran harmistuneena manailin tekeväni huonojen tilanteiden palautekortteja. No, eihän sellaisia kannata oikeasti tehdä eikä jakaa. Se mihin kiinnitän huomioni lisääntyy. Huomioikaamme siis hyvä palvelu, ystävällisyys, auttavat kädet ja kohteliaisuus.Otan nipun kortteja työessuni taskuun. Saatan yllättää kenet tahansa, kun koen, että kohdalleni on sattunut ihminen, joka tuo päivääni valoisuutta ja hyvää mieltä. Kerron, että kortin voi jakaa eteenpäin, kun sopiva hetki tulee.

Jos tahdot käyttää näitä kiitos kortteja niin nyt kortit löytyvät nettipuodista. Jokaisessa on takana valmiina teksti Kiitos ja tyhjää tilaa viestille. Nipussa on useita erilaisia kuvia. Osa kuvista on tuttuja teille, jotka olette seuranneet Runotalon voimakortteja.

Nippu 30 kpl - hinta 15€ - sisältää toimituskulut.

Ehkä voisin tehdä myös pikkukortteja, joissa lukee Onnea? Tai Rakastan Sinua? Olet Ihana? Tykkään Sinusta?

4 kommenttia:

 1. Ja kortit tekstillä "Anteeksi" olisivat tarpeen minulla (liian) usein... *nolo*

  T. Unikivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, minullakin olisi paljon käyttöä Anteeksi-korteille...on kuitenkin hyvä, että itse huomaa, että nyt olisi syytä pyytää anteeksi :) Minulla ei ole ollut Kiitos-kortteja työessun taskussa, olen unohtanut koko jutun - nyt voisin kyllä taas kokeilla sitä. Kiva, että jätit viestiä niin pääsin vierailemaan blogiisi ja sain sieltä heti inspiraation siemenen itselleni.

   Poista