.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Frantsila ja Luontaishoitola Helmi myyvät voimakortteja

Muutama viikko sitten etsin voimakorteille jälleenmyyjiä. Esittelen jatkossa uudet myyntipaikat täällä sitä mukaa kun uusia löytyy. Olen iloinen, että nyt voimakortteja on myynnissä Runotalon kotipaikan lähiseudulla. Tämä kuva on Frantsilan Hyvän olon keskuksesta, joka sijaitseen Hämeenkyrössä. Kuva on lainattu Frantsilan sivuilta. Uskotte varmaan, että on lumoavaa kulkea talolle tuota polkua. Käväisin itse viemässä voimakorttipakat yrttipuotiin ja paikka on aivan ihana. Hyvän olon keskuksessa on monenlaisia tapahtumia eli sinne on mahdollista päästä nauttimaan tunnelmasta. Sivuille pääsette suoraan tästä.

Toinen jälleenmyyjä on Frantsilan Kehäkukka, joka sijaitsee myös Hämeenkyrössä. Varmasti tämä paikka on monelle teistä tuttu. Olen itsekin poikennut täällä useana kesänä nauttimassa tunnelmasta. Tästä linkistä pääsette tutustumaan tarkemmin. 

Kolmas myyntipaikka on Luontaishoitola Helmi. Omistaja Johanna Kaunisvesi oli kiinnostunut voimakorteista jo Äitimaa messuilla keväällä. Johanna taisi silloin kylvää mieleeni itämään ajatuksen jälleenmyynnistä. Johannan hoitola sijaitsee Kokkolassa, joten nyt on lähistöllä asuvien mahdollista hankkia voimakortit Luontaishoitola Helmestä. Samalla voi käydä Johannalla esim. vyöhyketerapiassa. Luontaishoitola Helmen sivuille pääset tästä.


Minulle voi edelleen ehdottaa sopivia myyntipaikkoja, sillä etsin lisää jälleenmyyjiä. Täällä löytyvät kaikki Mustavalkoinen puutarha voimakortit merkityksineen. Runotalon nettipuodista voit edelleen tilata voimakortit tai muita voimatuotteita.

Olen tyytyväinen päätökseeni vapauttaa voimakortit jälleenmyyntiin.
6 kommenttia:

 1. Hienoja myyntipaikkoja!
  Mieleeni juolahti Positiivarit.fi, mahtaisiko se olla sopiva jälleenmyyjä (saattavat ehkä vielä olla kesälomalla), siellä olisi ainakin suuri potentiaalinen asiakaskunta?

  VastaaPoista
 2. Minustakin on juuri sopivia myyntipaikkoja :) Täytyy käväistä positiivareiden sivuilla. En ole ihan varma onko ihan 100% sopiva kohderyhmältään - saatan olla liian henkevän tyyppinen, ehkä? Olen kyllä joskus harkinnut ja totta on, että asiakaskunta on todella iso heillä. Laitan mietintämyssyyni - kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Hyvä! Frantsilassa ainakin on tosi paljon kävijöitä Entäpäs vaikka Unio Mystica? uniomystica.fi

  VastaaPoista
 4. Ja esim. aattma.fi. Hyviä kirjakauppoja Hesassa, jossa myydään "henkistä" kirjallisuutta yms.

  VastaaPoista
 5. edellinen aatma.fi eli yhdellä t:llä.

  VastaaPoista
 6. Shantasha,Frantsilan Kehäkukan parkkipaikka ainakin oli ihan täynnä kun poikkesin siellä, joten kävijöitä tosiaan riittää :) Kiitos vinkeistä - jotain noiden tapaisia paikkoja olen ajatellutkin, tuli näistä mieleeni myös taivaankaari-kustannus. Otanpa heti huomenna ahkerasti asian hoitaakseni, aina voi kysyä :)

  VastaaPoista