.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Olen polvillani - siinä Hän onAivan yllättäen
puutarhan valaisee uusi tulokas
Hän saapuu huomaamattani

Poks!

Siinä hän on
Häikäisten minut
Lumoten

Olen polvillani
En saa katsettani irti hänestä
Tänään hän on minun

 Kunnes katoaa


Runotalon puutarha 2012 voimakorteissa on varmasti jokin näistä kuvista. Syksyllä valmistuvien voimakorttien teemana on Löydän sisäisen voimani. Uusissa voimakorteissa ei ole tekstiä kuvien päällä. 2011 valmistuneet Mustavalkoinen puutarha voimakortit löydät täältä.

4 kommenttia:

 1. Siis sulla on jo tämä kukka, johon minä vasta nyt heräsin, kun näin Sarin Puutarhoissa. Ensi suvena istutan tätä kuupuutarhaani, jossa on vasta valkoinen lupiini, valkoinen akileija ja juhannusruusu.

  Nyt on minulla Päivän asu;-)

  VastaaPoista
 2. Aivan valtavan kaunis tuo ensimmäinen kuva. Millaisella kameralla saakaan tallennettua aamunkasteen ja kasvit kaikkine yksityiskohtineen noin tarkasti! ?

  Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan, mitä Runotalolla on ollut sanottavaa ja harmistuin ihan, miten pitkään olen ollut poissa koko blogimaailmasta :P Olen missannut monia hienoja postauksiasi! Noh, onneksi ne säilyvät ja voin palailla näihin aina syksyn harmaina iltoina. :) Olen tosiaan taukoillut blogeista kesäloman alusta asti, kun on ollut niin paljon muuta. Mutta en katoa, tänne palaan!

  Kiitos tästä, kauneutta kauneutta, silkkaa kauneutta. Kaunista kesää sinulle!

  VastaaPoista
 3. Leena, pelastin nämä idänunikon juurakot pari vuotta sitten, kun olivat menossa roskiin tavaratalossa. Harmi etten heti laittanut niitä oikealle paikalleen. Joudun siirtämään ja taas saa odottaa kukintaa ja nämä ovat muutenkin arkoja siirtämiselle. On hyvä muistaa, että ränsistyvät kukinnan jälkeen, joten jonkin sekaan laitettava. Käynkin Sarin blogissa katsomassa löytyiskö vinkkiä. Päivän asu täytyykin katsastaa heti kun ennätän - tänään meni ulkona kivasti ilta :)

  VastaaPoista
 4. Maria, minun kamerani on ollut jo pari vuotta Canon eos 450 digijärkkäri. Olen ollut tyytyväinen, vielä kun olisi monitoimiputki, jolla voisi kuvata tosi läheltä ja hieman kauempaa. Hommaan varmasti vielä joskus sellaisen...valon leikki kasveilla viehättää minua kesä kesältä enemmän.

  Varmasti useimmilla tulee kesätaukoa netistä ja hyvä onkin, koska muuten menee kaunista kesää ohi. Jemmaan tänne kesän talven pimeitä iltoja varten. Mukava kun poikkesit ja tervetuloa taas uudelleen - täällä ollaan tasaisen varmasti (ellen sitten pakota itseäni blogitaukoon kesälomalla - en tiedä pystynkö...)

  VastaaPoista