.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

torstai 19. heinäkuuta 2012

Vietä kanssani Runotalohetkiä

Tahtoisin, että voisit viettää kanssani Runotalohetkiä. Runotaloa ei vielä ole todellisuudessa olemassa talona, johon voisin sinut kutsua. Onneksi Runotalo on olemassa toisessa todellisuudessa. Todellisuudessa, joka on vahva. Mielikuvituksemme ja ajatuksiemme voima on vahvempi kuin uskoisi. Usko unelmiimme luo tulevaisuutemme. Siksi Runotalo on jo olemassa. Voin kutsua sinut viettämään kanssani Runotalohetkiä.

Todellisen talon aika ei ole vielä. Runotalon puutarha kuitenkin hengittää vahvemmin joka päivä luoden uutta todellisuutta, joka varmasti jonain päivänä synnyttää talon perustukset ja sytyttää valot ikkunoihin. Silloin avaan sinulle vanhat ovet, silloin uskomme unelmien kantavan niin sinua kuin minuakin.

Millaista on viettää Runotalohetkiä? Tein tänään blogin marginaaliin linkkilistan otsikolla: Vietä Runotalohetkiä...

Ensimmäisenä listalla ovat Läsnäolon puutarhakierrokset. Lajittelen kierrokset vuodenaikojen mukaan. Lisään uusimmat kierrokset aina ylimmäiseksi sivulle. Teen kierroksia aina kun tunnen itse olevani läsnäolon hetkien tarpeessa. Yleensä pääni on silloin liian täynnä ajatuksia tai olen tyytymätön itseeni jonkin turhan pikkujutun vuoksi.Tiedän, että kierroksen jälkeen oloni on paljon parempi. Uskon, että kuvien ja sanojen kautta voin auttaa myös sinua löytämään saman läsnäolon tilan.

Kerään puutarhakuvia voimakortteja varten. Tämän kesän kuvista syntyvät Runotalon puutarha 2012 voimakortit.

Toisena listalla ovat Parhaat voimakorttini. Tämä on uusi sivu, jonka aloitin tänään. Tälle sivulle laitan mielestäni onnistuneimmat kirjoitukseni, joita olen julkaissut voimakortteina täällä blogissa ja facebookissa jo useamman kuukauden ajan. Kerään niitä yhteen, että ne olisivat helpommin löydettävissä.


Aamun vaaleansinisessä hämärässä
saavun oman satumetsäni laitamille
valmis polku odottaa minua
tiedän minne se minut vie

En tahdo hidastella tänään
tänään tahdon kiitää
vauhdikkaasti eteenpäin

Tänään tahdon saavuttaa
saavuttamattoman
nähdä jotain
mitä en ole koskaan
aikaisemmin havainnut

Kolmantena listalla ovat Voimarunot ja aforismit. Tämä sivu on pitkään laajeneva, sillä olen kirjoittanut vuodesta 1988 ja kirjoitan edelleen. Lisään säännöllisesti uusia tekstejä sivun yläosaan. Näitä saa vapaasti lainata yksityiskäyttöön kunhan Runotalo on lähteenä mainittu.
 
 

Lisäsin listaan Läsnäolon videot. Tein videoita 2011 syksyllä. Opettelin ja harjoittelin. Nyt minulla on uusia suunnitelmia, mutta en ole vielä ollut tyytyväinen lopputulokseen. Olen varma, että pian on aika julkaista uusia videoita. Ne liittyvät puutarhaan ja voimakortteihin. Lisään ne sivuille ylimmäiseksi kunhan saan valmiiksi.
 
Hyvänolon vinkeissä on asiaa läsnäolosta, vedestä ja unelmoinnista.
 
 

Mietteitä työelämästä sivulla on kirjoituksiani kiireen olemuksesta, positiivisuudesta ja rehellisyydestä. Olen kirjoittanut omista kokemuksistani avoimesti.

Viimeisimpänä listassa ovat linkit Runotalon blogeihin. Aarrekarttamaailmassa on paljon hyödyllistä tietoa, jos tahdot toteuttaa unelmiasi. Runotalo projekti blogi odottaa talon rakentumisen tarinaa. Voimakortit & voimatuotteet blogista löydät voimakorttien kuvat ja tietoa muista voimatuotteista.Toivon, että löydät itsellesi hyviä ja voimaa antavia Runotalohetkiä.


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti