.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Siksi on niin ihanaa odottaa


Olen hilpeä harjaneilikka

Olen vielä arvoitus itsellenikin
Siksi on niin ihanaa odottaa
mitä kaikkea tuokaan huominen
ja sitä seuraavat päivät tullessaan!

Runotalon puutarha 2012 voimakortit syntyvät tämän kesän kuluessa ihmeellisessä kuvausstudiossani, jonka kattona on sinitaivas ja lattiana äitimaa. Voimapuutarhan asukkaat tahtovat kertoa meille miten voi löytää oman sisäisen voimansa. Kuunnellaan mitä he sanovat. Ainakin he osaavat elää omana itsenään elämästä nauttien. He ovat aina läsnä tässä hetkessä.


5 kommenttia:

 1. Kaikkea sulista voi tapahtua, ihanaa sattua
  ottakaamme avosylin vastaan tulevan,
  'millaista se sit onkaan=)

  VastaaPoista
 2. Nuppu hehkuu auringossa tosi kauniisti. Ei ihme, että se alkoi kutsua. Pehmeät höytyvät hehkuvat valoa kuin auringon säteet. On mielenkiintoista nähdä, minkä värinen siitä tulee, mutta on myös mielenkiintoista nähdä, millainen päivä huomenna on. Ihanaa jos saa nähdä huomisen päivän. Yhdellä ystävälläni oli muutaman hetken varassa, ettei huomista ollut. Onneksi on.

  VastaaPoista
 3. Hanne, juuri noin me menemme mukavasti avoimin mielin kohti ihan mitä vaan :)

  Uuna, nyt on niin paljon mielenkiintoista sen lisäksi, etten tiedä minäkään minkä värinen neilikka on tulossa...Niin se on: Ihanaa, että saamme nähdä huomisen päivän ihan kaikkinensa mitä ikinä siinä onkaan. Kiitollisuus kantaa vahvasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on tosi mukava lukea ja vaihtaa ajatuksiani kipeitten jalkojen ja gropan kanssa. Kiitos Sari!

   Poista
  2. Kiitos ja mukavaa, että jätit viestiä. Uskon, että jalkojen kanssa keskustelu sujuu samaan tapaan kuin kukkien kanssa eli se on antoisaa. Ole hyvä, on hienoa, että viihdyit täällä.

   Poista