.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Keijukaisen askelin


Keijukaisen askelin
kuljen yli mättäiden, sammalten.
Uskon löytäväni täältä vastauksia
moniin kysymyksiin,
jotka askarruttavat mieltäni.

En kysy niitä ääneen
pidän ne valmiina ja odotan.
Tiedän, että minulle vastataan
jostain sisimmästäni,
kun vain olen valmis kuuntelemaan.

Kuljen kevyemmin ja kevyemmin,
mitä pidemmälle menen
sitä kauempana olen kaikesta.
Huomaan kysymyksieni olevan turhia,
en edes tarvitse vastauksia,
kaikki on niin selkeää, niin kirkasta.

Palaan uudistuneena.

-

Elämän taika voi koskettaa syvästi, jos sille antaa tilaisuuden. Hiljaisuudessa, ollessamme luonnon keskellä, voimme tuntea taikakosketuksen sisimmässämme. Silloin voimme aidosti uskoa, että kaikella on tarkoitus.


Tänään luotan vaistooni yhä enemmän. Luotan elämäni kulkuun ja annan sen viedä minua. On helppo hymyillä, kun tiedän tekeväni oikeita asioita elämässäni. Olen löytämässä tarkoitukseni; oman elämän taikani.

Niin, ei ole mitään selvitettävää. Kaikki mitä tarvitsen on jo tässä. En tarvitse enempää. Puhdas uusi kirjoittamaton sivu on joka hetki edessäni. Otan siveltimeni, maalaan ja nautin.

Luovaa viikonloppua ystävät!

-

Tämän voimakortin on tarkoitus kuvan ja sanojen kautta nostaa esiin ja vahvistaa itsellemme vastauksia, jotka tulevat omasta sisimmästä. Oman sisimmän aito kuunteleminen pysäyttää meidät ja vahvistaa meitä läsnäolon kautta. Läsnäolosta saa voimaa arkeen ja pystyy elämään paremmin tässä hetkessä. Silloin kiire ja stressi eivät saa meistä otetta niin helposti. Läsnäolevina olemme tasapainoisempia ja jaksamme paremmin.

Henkilökohtaisen voimakortin voit nyt tilata nettipuodista.


2 kommenttia:

 1. Olet saanut hienon tekstin. Tuntuu että olet kirjoittanut sen kuin taijottuna, tuosta vaan ja silti se kertoo niin paljon, viisaita sanoja ja ajatuksia.
  Olenko oikeassa, että olet saanut tekstin ilmojen halki, jostain...jostain...

  Minä palasin vanhaan nimeeni, koska blogini www-päivitys tulee ja on parasta olla se tyyppi, joka nimen tilasi, ettei kaikki mene sinne jonnekin, mistä sinulle tuli :-)

  VastaaPoista
 2. Piti ihan käydä tarkistamassa, että olet = Uuna :)
  Kyllä minulla on taipumusta kirjoitella ilmojen halki jostain...ajattelen, että kaikki taide on jostain ilmasta poimittua :)

  VastaaPoista