.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Elämä täyttää pääni


Näe elämäsi matkan
 ihmeellinen kauneusToisinaan elämä täyttää pääni. Kaikenlaiset mietteet ja kohtaamiset päivän aikana saavat mieleni täyttymään. On monenlaisia ajatusrakennelmia enkä saa niitä eteenpäin mihinkään järkevään malliin. Huomaan pyöritteleväni omia sanomisiani ja tekemisiäni päässäni. Mietin ja yhdistelen, tietäen, että se on aivan turhaa, täyttä ajanhukkaa.

Päätin lähteä utuiseen puutarhaan päätäni tyhjentämään. Kameran kanssa se onnistui. Löysin monta mielenkiintoista kuvauskohdetta ja sain mieleni rauhoittumaan. Pystyin pysähtymään ja näkemään tärkeimmän.

Suurin osa asioista on sellaisia, että ne voi vuodattaa toisesta päästä aivojaan samantien ulos - turha niitä kaikkia mietittäviä asioita on päänsä sisällä pitää. Sinne voi laittaa jotain paljon mukavampaa tilalle. Voi mennä pienen ötökän pään sisälle ja lähteä kulkemaan kohti taianomaisen puutarhan portteja. Oi, mitkä maisemat täällä on.2 kommenttia:

  1. Liikuttava kuva elämän matkasta! Niin sitä kiivetään kortta itse kukin ja tosiaan välillä pää kuhisee. Aamuinen ongella- ja suollakäynti olivat hyvää tyhjennystä. Kuvistakin heijastuu rauha. Käypäs kurkkaamassa seittejä, mitä sain kuvattua ;-)

    VastaaPoista
  2. Usva, niin se on! Tänään on ollut loistavaa luistoa korrella, suorastaan ihmeellistä :) Nyt kurkkaan miltä seitit näyttävät - arvaan, että ovat hienoja :)

    VastaaPoista