.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

KUKKACHAKRA VOIMAKORTIT
KukkaChakra voimakortteja luodessani olen yllättynyt iloisesti kukkien vahvuudesta ja herkkyydestä. Uskon, että voin siirtää kukkien voiman käyttöösi korttien kuvien kautta.

Puutarhan voiman voit aistia vahvana kesäiltaisin kukkien tuoksuessa ja kohdatessasi puutarhan pikkueläimiä. Kaikki tämä energia on varastoituneena näihin kortteihin kukkien kautta. Jokainen kukka on oma voimakeskuksensa. Opit poimimaan juuri oikean kukan tarvitessasi sitä itsellesi tasapainottajaksi ja voimaksi.
Tarvittaessa voit käydä läpi kaikki kukat eli chakrat  punaisesta violettiin ja hakea oman tasapainon tilasi, jossa energiasi virtaa vapaana. Chakroista löydät tarkempaa tietoa kirjallisuudesta ja voit yhdistää kukkien värit, energiat ja chakrat mielikuvissasi.

Voimakorttien takapinnan kuva valkoisista kukinnoista heijastaa olotilaa, jossa kaikki on hyvin ja tasapainossa. Olet valoisa ja onnellinen omassa elämässäsi. Ota vastaan kukkien ikiaikainen voima. Se on olemassa. Sen voit tuntea.  Idänunikko – punainen – juurichakraIdänunikon pallomainen nuppu kehittää suuren punaisena hehkuvan kukan. Idänunikon yhteys äitimaahan on vahva.

Kuvittele mielessäsi miten kurotat juuresi maaperään. Jalkojesi alla on vakaa perusta ja yhteytesi kaikkeen ympäröivään on tasapainossa. Luo itsellesi yhteys maahan ja nauti omasta vahvuudestasi. Kävele avojaloin ulkona tai makaa selälläsi ruohikossa. Tunne miten olet osa tätä ihmeellisen kaunista planeettaa.

Tulikellukka – oranssi – sakraalichakraTulikellukka on sitkeä ja luomisvoimainen kukka. Sen loistavat oranssit kukat kohoavat kohti auringon loistetta. Tulikellukka ottaa vastaan auringon valon ja luovuttaa sitä kohti aurinkoa.


Nauti elämästäsi ja omasta kauneudestasi. Älä tyydy olemaan vähempää kuin mitä olet, ole täydesti oma itsesi. Luo vapaasti ja nauttien. Loista omaa valoasi, ainutlaatuisuuttasi ja nauti elämästä juuri sellaisena kuin olet.
Kullero – keltainen – solar plexusKullero valaisee kaiken ympärillään kuin pieni aurinko. Se tahtoo loistaa omaa ainutlaatuista väriään voimalla ja rohkeudella. Kullerolla on pyöreä ja pehmeä olemus, joka viestittää sen olevan valmis auttamaan muita ja ottamaan vastaan apua myös toisilta. 


Ole hymyileväinen ja iloinen. Lämmitä ympäristösi hyväntuulisella olemuksellasi. Loista vahvuuttasi ja persoonallisuuttasi ympärillesi. Auta läheisiäsi ja ota vastaan apua sitä itse tarvitessasi. Muista, että tiedät itse mikä on parhaaksesi. Luota elämään ja se kantaa valoisasti.


Lilja – vihreä ja vaaleanpunainen
 – sydänchakra
Liljalla on kaunis sipuli, josta se saa voimansa. Liljojen tuoksu leijailee kutsuvana lempeässä iltatuulessa. Lilja avautuu vastaanottamaan ja antamaan ehdoitta. 


Rakasta aidosti ja vapaasti. Uskalla olla herkkä. Rakasta ja tule rakastetuksi. Tunne syvästi ja ole empaattinen. Ole rohkea ja tunnista oma haavoittuvuutesi. Avaudu rakastamaan täydesti, ehdoitta ja pelottomasti. Rakkauden voima välittyy kauttasi koko maailmaan tehden siitä kaikille hyvän paikan elää.
Tähtililja – taivaansininen – kurkkuchakra

Tähtililja avaa taivaansiniset kukkansa keväisin. Tähtililja on aidosti oma itsensä. Se avaa luottavaisena kukkansa kevään armottomille säänvaihteluille. Se ei pelkää laulaa omaa lauluaan.

Tähtililjan kukka on avoin. Yhtä avoimesti voit puhua oman totuutesi ja tuoda kuuluviin oman äänesi maailmassa. Kohota kasvosi kuin tähtililja kohti taivasta ja tunne miten avaudut hengittämään ja ilmaisemaan vapaasti. Puhdista tukokset, päästä niistä irti ja tunne miten kurkussasi hengitys virtaa vapaana. Kanna mielikuvissasi kaulallasi pientä tähtililjan kukkaa kuin korua. Äänesi soi heleänä ja kirkkaana.Kurjenmiekka – indigonsininen – otsachakra

Kurjenmiekka avaa majesteettisen kukintonsa kesäkuussa. Sillä on kaartuvat pitkät lehdet, jotka muistuttavat läsnäolon taidosta. Vesipisarat pysähtyvät kimaltelemaan kurjenmiekan lehdille.

Kuvittele kurjenmiekka otsallesi kulmakarvojen keskelle. Anna kukan avautua hitaasti syvän indigonsinisenä. Intuitiosi vahvistuu, tunnet miten olet osa suurempaa kokonaisuutta ja yhteydessä kaikkeen ympärilläsi. Voit tietää ja nähdä asioita kolmannen silmän kautta. Kurjenmiekka auttaa sinua avautumaan tuolle kyvylle, joka on sinussa jo olemassa. Luota omaan sisäiseen opastukseesi ja vastaanota sisimpäsi viestejä sekä viisautta.

Peurankello – violetti – kruunuchakra

Peurankello on tumman violetin sävyinen, mutta auringon valaistessa kukinnon se muuttuu kuultavaksi ja valoa hehkuvaksi.

Aseta mielessäsi peurankello pääsi yläpuolelle. Anna kukan terälehtien avautua kohti korkeuksia kuin tuhatlehtinen lootus. Kukinnon avautuessa se vastaanottaa valoa ja voimaa, maailmankaikkeuden energiaa johdattaen sitä lävitsesi ja kauttasi äitimaan sydämeen, joka puolestaan luovuttaa sinulle takaisin omaa vahvaa energiaansa. Voit elää valon virrassa ja kuljettaa elämänvoimaa edestakaisin kehossasi antaen sen ravita koko kehoasi ja sieluasi.

Peurankello on luotu kuljettamaan maailmankaikkeuden energioita ihmisten hyväksi. Vaatimattomuudessaan se on vahva ja vastuuntuntoinen. Virtaavan valon voima saattaa tuntua todella vahvana, mutta voit hallita sitä. Tunne voima kuin lempeän tuulen henkäys kasvoillasi, hiuksillasi ja kaikkialla ympärilläsi. Anna valon voiman tuudittaa sinut ihanaan tasapainon tilaan. Sulje peurankellon kukinto kun tunnet olevasi valmis.
Tuotetietoa


Pienissä korteissa on pyöristetyt kulmat. Huom. Korttien kuvat poikkeavat hieman rajauksiltaan edellä esitetyistä kuvista. Kaikki kuvat ovat Runotalon voimapuutarhasta. Kortit ovat vahvaa laadukasta kartonkia. Kuvien pinta on vahamainen ja ne kestävät hyvin käytössä. Kaikkien korttien takapinnalla on valkoinen kukkakuvio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti