.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

FLYLADYN AJANKOHTAISET TEHTÄVÄT SUOMEKSI

Voimakirje vko 41: Oppimatka /  tee itsesi johtamisen päiväkirja | Mind map:

FLYLADYN 
AJANKOHTAISET TEHTÄVÄT LÖYTYI sittenkin FLYLADYN SUOMALAINEN ryhmä täällä, joten en voi jakaa jatkossa näitä viikkotehtäväpäivityksiä, sillä se kielletään ryhmän sivuilla selkeästi. Liity mukaan ryhmään, jos olet kiinnostunut. Jääköön tämä alla oleva tekemäni vko 47 tänne esimerkiksi. Oikeastaan voit helposti luoda itse oman listan, joka kiertää kotisi huoneita läpi viikoittain ja sisältää tietyt pienet toistuvat tehtävät.Voit liittyä FlyLadyn postituslistalle täällä ja saat viestit englanniksi sähköpostiisi päivittäin. Mielestäni kodin siisteydellä on suuri vaikutus hyvään mieleen ja unelmien toteutumiseen.
Tutustu kirjoitukseeni:.VKO 47 (englanniksi tarkat ja laajemmat ohjeet täällä)


Kylpyhuone/wc ja jokin toinen huone 
(kodinhoitohuone, lastenhuone, vierashuone jne)


  • ma - pyyhi wc istuin takaa, sivuilta sekä ympärillä oleva lattia / toinen huone: roinan raivausta 15 min
  • ti - järjestä lääkekaappi, heitä pois vanhentuneet, pyyhi hyllyt / toinen huone: roinan raivausta 15 min
  • ke - pyyhi kylpyhuoneen kaappien ovet ja kahvat / toinen huone: roinan raivausta 15 min
  • to - tarkista pesuaineet, hammastahna jne ja tee lista täydennettävistä / toinen huone: roinan raivausta 15 min
  • pe - siisti, järjestä ja pyyhi kaikki pintatasot kylpyhuoneessa / ota kuppi kahvia tai teetä ja nauti hiljaisuudesta 15 min

Marraskuun ajan opetellaan hyväksi tavaksi aterioiden suunnittelua etukäteen. Tee suunnitelma viikoksi kerrallaan ja kirjoita samalla hankittavien ruoka-aineiden lista. (englanniksi ohjeita täällä)

LINKKI tälle sivulle on tämän blogin alaosan linkkiluettelossa otsikolla Flyladyn ajankohtaiset tehtävä suomeksi. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti