.

Mukava, että poikkesit tänne: Olet nyt Runotalon vanhassa blogissa, jossa on tarinaa vuosilta 2009 - 2017. Voimarunot jatkuvat Runotalon uusilla nettisivuilla ♥ klikkaa tästäRunopolkujen lakaisuterveisin Runotalon Sari

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Miten olet enemmän oma itsesi?




Kiitän sillä voin luottaa 
että elämäni kantaa minua oikeaan suuntaan 

kiitän koska olen olemassa sitä varten
 että saisin olla joka päivä hieman enemmän se mikä olen 
todellinen ainutkertainen oma itseni




KUUNTELE SISIMPÄSI VIESTEJÄ


Olemalla oma itsesi voit yhä vahvemmin löytää oman polkusi. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä enemmän osaat tavoitella asioita, jotka ovat sinulle oikeasti merkityksellisiä. Tiedosta, että nuo asiat voivat muuttua. Toisinaan voit juuttua vanhoihin ajatusmalleihin etkä osaa nähdä uusia. Siksi on hyvä, että  pysähdyt säännöllisesti kuuntelemaan sisimpäsi viestejä. 




KIITOLLISUUS


Kiitollisuuden listan kirjoittaminen auttaa sinua näkemään kaikki ne asiat, jotka ovat elämässäsi hyvin. Samalla kun listaat asioita, saat hyviä asioita vahvistettua. 



NÄE KULKEMASI MATKA


On mukavaa ajatella, että joka päivä kasvat pienen matkan omana itsenäsi. Voit merkitä muistiin askeleita joita otat polullasi, että huomaisit edistymisesi paremmin. Katso vuoden kuluttua tähän hetkeen ja voit nähdä, että olet tullut pitkän matkan sydämesi polulla. 



*

Teen niitä asioita, joita sydämessäni tahdon tehdä elämässäni. 
Tutkin ja kuuntelen sisintäni joka päivä, että tunnistaisin todelliset unelmani.
Luotan siipiini, annan niiden kantaa minua. 

*

Oletko sinä oma itsesi? 
Elätkö itsesi näköistä elämää?
Mitä keinoja sinulla on olla enemmän oma itsesi?


4 kommenttia:

  1. Kiitos Sari taas ajatuksia herättävästä bloggauksesta! Tuo enemmän itsenään oleminen on ollut minunkin mielessäni jo jonkin aikaa. Tuntuu, että olen päässyt jonkinlaiseen muutoksen virtaan, suostunut siihen, vaikka tiedän, etteivät kaikki valintani ole läheisilleni mieluisia. Mutta on ajateltava itsen kautta sitä, miltä maailma näyttää. Yritän elää itse niinkun opetan. Siinä yksi lähtökohta asiaan. Pohdiskellaan ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että jätit viestin. Tuntuu, että enemmän itsenään oleminen on jotenkin ilmassa ja ajankohtaisempaa koko ajan. Sama juttu minullakin, että yritän elää kuten opetan, mutta tosiaan ikuista opettelua tämä taitaa olla. Yrittäminen on jo paljon, se että huomaa asioita ja pohdiskelee :)

      Poista
  2. Sari, usein, olla enemmän tai täysin oma itsesnä vaatii vahvuutta ja tiettyä riippumattomuutta. Pitää tohtia ja uskaltaa alkaa olla oma itsensä. Aloitin sen 40+ ja sillä tiellä ollaan, mutta nyt on jo muutama vuosi tuntunut siltä, että olen tavoitteessani 90 prosenttisesti.Energiastöpöt ovat poissa ja myös he, joiden kanssa en tntenut voivani olla oma tiseni. Nyt päivä päivältä vahvus ja valo valtaavat elämääni, perhe alkaa olla se kaikkein tärkein ja pari hyvin läheistä ystävää, joiden kanssa varmaan jatkamme sateenkaaren tuolle puolen. Tämä sopii introvertille luonteelleni.

    "Kehitän itseäni. Yritän elää uskollisena eläimen ja ihmisen luonnolle."

    <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena sanoistasi, oli piristävää luettavaa <3 Rohkeutta tosiaan vaatii olla oma itsensä. On hyvä huomata, että on oikeus vaikuttaa omaan elämään ja että toinen ihminen ei määrittele millaisena olen oikeanlainen ja hyvä. - Kappas vain muuten, minäkin olen introvertti :)

      En tiedä huomasitko postaukseni ohjelmasta Ei ole hullumpaa olla vanha. Yli satavuotias Dagny on malliesimerkki siitä miten olla oma itsensä <3

      Hieno tuo lauseesi tuossa lopussa. Elää uskollisena eläimen ja ihmisen luonnolle. Ja aina voin kehittyä eikä valmista taida tulla milloinkaan, siinä varmasti osa ihmiselon viehätystä, ikuisella oppimatkalla täällä <3

      Poista